ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προβάδισμα για Ντε Βινσέντι

Προβάδισμα για Ντε Βινσέντι
Ντε Βινσέντι INTIME SPORTS

Καθοριστικό ραντεβού την Δευτέρα ανάμεσα στον μάνατζερ του Ντε Βινσέντι και την πλευρά του Παναθηναϊκού, με τους πράσινους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

Ο Εστέμπαν Μπουχάν (παλαίμαχος άσος που αγωνίστηκε στην Ελλάδα) ήρθε στη χώρα μας με σκοπό να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Τόμας Ντε Βινσέντι.

Την Κυριακή βρέθηκε στο Καραϊσκάκης και παρακολούθησε το ματς του Ολυμπιακού με την Βέροια, θέλοντας να μιλήσει με τους ερυθρόλευκους για τον πελάτη τους.

Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να είναι πιο κοντά με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναθηναϊκός ωστόσο έχει πάρει το ΟΚ του ποδοσφαιριστή, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Την Δευτέρα μάλιστα ο Μπουχάν θα συναντηθεί εκ νέου με τη διοίκηση των πράσινων έτσι ώστε να κλείσει το θέμα (είτε θετικά, είτε αρνητικά), με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είμαστε κοντά σε συμφωνία.

Εκτός του Ντε Βινσέντι στο προσκήνιο ήρθε και το όνομα του Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος όπως έχουμε γράψει δύσκολα θα πάει στην Κύπρο. Ο Ιταλός άσος είναι ελεύθερος και μπορεί να δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή με την ποιότητα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ