ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτροπές Στραματσόνι προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Προτροπές Στραματσόνι προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Στην προπόνηση της Πέμπτης (11/2) ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε στους παίκτες ότι πρέπει να συνέλθουν από το σοκ του αποκλεισμού στο Κύπελλο. Πέντε απουσίες για τον Ιταλό προπονητή.

Ο τελευταίος στόχος του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν χάθηκε, όμως οι υποχρεώσεις δεν σταματούν... Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή, είναι αναγκασμένος να συνεχίσει και να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και τη συμμετοχή στο Champions League.

Ο Αντρέα Στραματσόνι επιβάλλεται να βρει τρόπους να δώσει κίνητρα στους παίκτες του και προσπάθησε να το πράξει στην προπόνηση της Πέμπτης (11/2) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο Ιταλός έλεγε στους παίκτες ότι έχουν χρέος να συνέλθουν και να παρουσιάσουν διαφορετική εικόνα στα επόμενα ματς, προκειμένου να πετύχουν ότι καλύτερο μπορούν.

Στο μεταξύ, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Οι Πέτριτς, Εβαντζελίστα, Μαμούτε και Σάντσεθ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ απουσίασε δικαιολογημένα ο Μπουμάλ. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή (12/2) στις 16:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ