ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε ο Λόβενκραντς, δυο μνηστήρες για Πέτριτς

Προτάθηκε ο Λόβενκραντς, δυο μνηστήρες για Πέτριτς

Το όνομα του Πίτερ Λόβενκράτς ήρθε να προστεθεί στη λίστα των υποψηφίων για φορ στον Παναθηναϊκό με τον 33χρονο Δανό να προτείνεται στους πράσινους.

Ένα ακόμη όνομα επιθετικού ήρθε να προστεθεί στην λίστα των υποψηφίων για το τριφύλλι καθώς πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι έχει προταθεί στους πράσινους ο Πίτερ Λόβενκρατς.

Ο 33χρονος Δανός επιθετικός ανήκει στη Μπέρμιγχαμ, ωστόσο βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας, αφού δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα λύσει το συμβόλαιο του καθώς αυτό είναι αρκετά μεγάλο για τις συνθήκες της Τσάμπιονσιπ και από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται, έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις για την αποδέσμευση του.

Μάλιστα το γεγονός ότι πέρασε ως αλλαγή στο διπλό της Μπέρμιγχαμ με 3-2 επί της Μπλάκμπερν Ρόβερς το βράδυ του Σαββάτου 29/12 δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Μλάντεν Πέτριτς σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει στα χέρια του προτάσεις από τη Γιουνγκ Μπόις και τη Βασιλεία και η Ελβετία όπου πέρασε και τα καλύτερα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας δεν αποκλείεται να είναι και ο πιθανότερος προορισμός της καριέρας του.

Βέβαια όσο δεν έχει κλείσει την πόρτα στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να αφήνουμε ανοιχτό το παράθυρο της συγκεκριμένης υπόθεσης όπως έχουμε αναφέρει ήδη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ