ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Φλαμινί

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Φλαμινί
Φλαμινί

Η αποχώρηση του Εσιέν και η ενδεχόμενη άφιξη του Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι πιθανό να φέρουν στον Παναθηναϊκό τον Ματιέ Φλαμινί, ο οποίος προτάθηκε (VIDEOS).

Η επιθυμία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να συνεργαστούν ξανά με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι δεδομένη, αυτή τη φορά όμως από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος είναι πιθανό να έχει τη δική του λίστα με ποδοσφαιριστές που μπορεί να απασχολήσουν τους πράσινους.

Ένας από αυτούς δεν αποκλείεται να είναι και ο Ματιέ Φλαμινί, ο οποίος σύμφωνα με το "Goal" έχει προταθεί στο "τριφύλλι" και εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του.

Ο Φλαμινί θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Άρσεναλ μιας και δεν υπολογίζεται από τον Βενγκέρ, με ομάδες από το MLS και την Τουρκία να έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον. Ο ίδιος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν συγκινείται από το ενδεχόμενο να πάει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Οι πράσινοι ποντάρουν στη σχέση του με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα ( υπήρξαν συμπαίκτες ) με τον Γάλλο και ελπίζουν πως θα τον πείσουν.

Φέτος ο Φλαμινί ( στα 32 ) έχει αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια με την Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας δυο γκολ στο ενεργητικό του, ενώ παίζει κυρίως ως αμυντικός μέσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ