ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε ο Βιτσένζο Ρενεγιά στον Παναθηναϊκό

Προτάθηκε ο Βιτσένζο Ρενεγιά στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία ο 27χρονος επιθετικός της Μπέτις, Βιτσένζο Ρενεγιά, προτάθηκε στους πράσινους που εξετάζουν την περίπτωση του.

Οι προτάσεις στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού "πέφτουν βροχή" τις τελευταίες μέρες και σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Ισπανία εδώ και λίγες μέρες στους πράσινους έχει προταθεί και ο 27χρονος επιθετικό της Μπέτις, Βιτσένζο Ρενεγιά.

Ο Ιταλός (σ.σ. γεννημένος στην Γαλλία στις 8 Οκτωβρίου 1988) αγωνίζεται ως σέντερ φορ και ανήκει στην Ρεάλ Μπέτις από τον Ιούλιο του 2013 και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Ο Ρενεγιά όμως ο οποίος φέτος έχει μόλις έξι παρουσίες και ένα γκολ με τη φανέλα της Μπέτις θέλει να φύγει και να πάει σε μια ομάδα όπου θα βρει χρόνο συμμετοχής. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε και ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο από την 1η Νοέμβρη και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί. Η τελευταία του παρουσία ήταν στο ματς με την Γρανάδα στις 24 Οκτώβρη όπου είχε παίξει για 55 λεπτά.

Στο παρελθόν (σεζόν 2013-14) έχει αγωνιστεί και στην Λούγκο, ως δανεικός από την Μπέτις, στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας όπου σε 35 συμμετοχές πέτυχε 13 γκολ για να επιστρέψει ξανά στο σύλλογο της Ανδαλουσίας.

Πριν την Λούγκο είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Κόρτομπα επίσης στην δεύτερη κατηγορία ενώ πιο πριν έχει παίξει στην Ιταλία με την Τσεζένα ως δανεικός από την Τζένοα στην οποία ανήκε.

Η πιο παραγωγική του σεζόν ήταν στη δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας τη σεζόν 2008-09 όπου με τη φανέλα της Λουγκάνο πέτυχε 24 τέρματα σε 22 ματς. Επίσης έχει φορέσει και τη φανέλα της Γκρασχόπερς.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Ιταλός φορ με ύψος 1,88 έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και η περίπτωση του εξετάζεται από τους πράσινους στο πλαίσιο της λίστας που γίνεται με τους διαθέσιμους επιθετικούς στο ενδεχόμενο της παραχώρησης του Καρέλη.

Δείτε γκολ και ασίστ με τη φανέλα της Μπέτις:

Δείτε γκολ με τη φανέλα της Λούγκο

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ