ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκαν Καμαρά και Ρόκας στον Παναθηναϊκό

Προτάθηκαν Καμαρά και Ρόκας στον Παναθηναϊκό
Αναστασίου

Την ώρα που ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται στην Ολλανδία για να παρακολουθήσει μεταγραφικούς στόχους του Τριφυλλιού οι προτάσεις φτάνουν βροχή.

Ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται από την Πέμπτη στην Ολλανδία για να παρακολουθήσει μεταγραφικούς στόχους των πράσινων και τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είδε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ.

Την ίδια ώρα όμως στην Ελλάδα οι προτάσεις για παίκτες που ενδεχομένως να απασχολήσουν τους πράσινους πέφτουν βροχή.

Έτσι πλην των Μιράντα και Ρετζινάλντο που προτάθηκαν στο Τριφύλλι τις προηγούμενες μέρες δυο ακόμα ποδοσφαιριστές που όμως αγωνίζονται στην Ελλάδα προτάθηκαν στους πράσινους. Πρόκειται για τους Τζον Καμαρά του Απόλλωνα Αθηνών και τον Στάθη Ρόκα του Πανιωνίου.

Ο μεν πρώτος είναι 24χρονών, γεννημένος στις 5/12/1988 και αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ομάδα του Απόλλωνα έχοντας υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους και έχοντας το δικαίωμα από τώρα να μιλήσει και να κλείσει με κάποια άλλη ομάδα.

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού, όχι σκάουτερ, ο οποίος έχει δει πολλές φορές αγωνιζόμενο τον Καμαρά με τον Απόλλωνα Αθηνών, άλλωστε ο μέσος από την Σιέρα Λεόνε αποτελεί βασικό γρανάζι της ομάδας της Ριζούπολης, πρότεινε στους πράσινους τον Καμαρά οι οποίοι ήδη έχουν κάνει μια πρώτη εκδήλωση ενδιαφέροντος προς τον παίκτη.

Χωρίς όμως τίποτα επίσημο και κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν η περίπτωση του θα απασχολήσει περαιτέρω τους Αναστασίου και Νταμπίζα. Το μόνο σίγουρο είναι πως και ο Νταμπίζας έχει και ο ίδιος προσωπική άποψη για τον Καμαρά καθώς τον είχε δει στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Αθηνών με την Λάρισα όπου είχε δώσει το παρών.

Όσο για τον Ρόκα, προτάθηκε και αυτός πριν από λίγα 24ώρα στους πράσινους. Πρόκειται για έναν 29χρονο αμυντικό μέσο ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος και έχει αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο παίζει στον Πανιώνιο. Φέτος μάλιστα έπαιξε σε 17 ματς και πέτυχε ένα γκολ με τη φανέλα των "κυανέρυθρων".

Μιλάμε βέβαια απλά για δυο προτάσεις που έγιναν στον Παναθηναϊκό και όχι για κάτι πιο προχωρημένο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ