ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόταση Μαυροκουκουλάκη για τον Παναθηναϊκό

Πρόταση Μαυροκουκουλάκη για τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Πρόταση στον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την ανάληψη του μάνατζμεντ από ομάδα επιχειρηματιών με επικεφαλής τον ίδιο, φέρεται να παρέδωσε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Μπορεί ο Πρίγκηπας Σουλτάν Αλ Σαούντ και η Arboris Capital να μονοπωλούν μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον όσον αφορά στην επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού σε διοικητικό επίπεδο, όμως φαίνεται πως υπάρχει και τρίτη λύση στο βάθος.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday", εκφραστής της και επικεφαλής είναι ο επί σειρά ετών παράγοντας των "πρασίνων", Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Ο εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου στο ΔΣ ηγείται κίνησης ομάδας επιχειρηματιών και ζήτησε από τον Γιάννη Βαρδνογιάννη να αναλάβουν το μάνατζμεντ της ΠΑΕ για μία τετραετία.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δεν φαίνεται αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και εφόσον οι περιπτώσεις από το εξωτερικό δεν έχουν αίσια κατάληξη, τότε θα στραφεί στον πάλαι ποτέ αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Όπως μάλιστα προσθέτει η εφημερίδα, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης αποδέχεται να υπάρξει συνεργασία με ξένο επενδυτή που έρθει στην πορεία ή όταν βρεθεί καταλληλότερη λύση από τον ίδιο και το σχήμα του, να παραδώσουν τη διοίκηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ