ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόταση 1.500.000 ευρώ για τον Σπυρόπουλο από Κολωνία

Πρόταση 1.500.000 ευρώ για τον Σπυρόπουλο από Κολωνία
INTIME SPORTS

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Κολωνία βρίσκεται ο Νίκος Σπυρόπουλος, με τον σύλλογο να ετοιμάζει πρόταση 1.500.000 ευρώ. Δείτε τι γράφει γερμανικό δημοσίευμα.

Ενδιαφέρον για τον Νίκο Σπυρόπουλο δείχνει ο Κολωνία σύμφωνα με την ιστοσελίδα pretoria.diplo.de και όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 1.500.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά, που κάποια γερμανική ομάδα έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον αριστεροπόδαρο αμυντικό του "τριφυλλιού", αλλά μέχρι στιγμής καμία απ' αυτές δεν έχει προχωρήσει.

Το γερμανικό δημοσίευμα μοιάζει λίγο... τραβηγμένο, αφού το ποσό που αναφέρεται (1.500.000 ευρώ) είναι αρκετά μεγάλο και ιδιαίτερα αυτή την εποχή, όπου δεν δίνονται εύκολα τέτοια ποσά έστω και στην Γερμανία.

Αν πάντως η συγκεκριμένη πληροφορία ισχύει, τότε είναι πολύ πιθανόν ο Παναθηναϊκός να πει το "ναι", αφού όπως προαναφέραμε είναι ένα πολύ σημαντικό ποσό και ειδικά τώρα, που οι "πράσινοι" χρειάζονται χρήματα στα ταμεία τους και λειτουργούν με την τακτική "πουλάω-αγοράζω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ