ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ντε Βινσέντι γράφουν οι Κύπριοι

Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ντε Βινσέντι γράφουν οι Κύπριοι
INTIME SPORTS

Ιστοσελίδα της Κύπρου αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στο ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Τόμας Ντε Βινσέντι.

Πρόταση στον Τόμας Ντε Βινσέντι έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα «livenews.com.cy». Ο νυν άσος του ΑΠΟΕΛ και πρώην ποδοσφαιριστές των ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακού είχε βρεθεί στο πράσινο στόχαστρο πριν από 2,5 χρόνια με τον Ρότσα στον πάγκο του τριφυλλιού αλλά τότε ο Αργεντινός προτίμησε τον Ολυμπιακό.

Από τον οποίο δόθηκε δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα και το περασμένο καλοκαίρι ο 26χρονος μέσος αποκτήθηκε από το ΑΠΟΕΛ με τον Κυπριακό σύλλογο να δίνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην ομάδα του λιμανιού. Σύμφωνα με τους Κύπριους μάλιστα η πρωταθλήτρια ομάδα της Κύπρου θα αξιώσει ουκ ολίγα χρήματα για να τον παραχωρήσει.

Θα πρέπει να τονίσουμε όμως πως η συγκεκριμένη πληροφορία πέρα από ρεπορτάζ των Κύπριων δεν επιβεβαιώνεται ούτε προκύπτει από τον Παναθηναϊκούς με τους πράσινους να μην ψάχνουν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ντε Βινσέντι και φυσικά να μην έχουν τη διάθεση να ξοδέψουν χρήματα για κάποιον ποδοσφαιριστή εκτός και αν είναι μια σπέσιαλ περίπτωση.

Διάψευση από το ΑΠΟΕΛ

Το ρεπορτάζ από την Κύπρο διέψευσε και επίσημα το ΑΠΟΕΛ με μια ανάρτηση στο twitter η οποία ανέφερε: "Ο ΑΠΟΕΛ διευκρινίζει ότι δεν έχει δεχθεί καμία κρούση, ανεπίσημη ή επίσημη, πόσο μάλλον πρόταση για τον ποδοσφαιριστή Thomas De Vincenti".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ