ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάσεις ανανεώσεων με το βλέμμα στο μέλλον ο Παναθηναϊκός

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΛΙΝΣ(Α) ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΛΙΝΣ(Α) ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ήδη πρόταση ανανέωσης σε Μπουζούκη, Ευαγγέλου, Μαυρομάτη ενώ την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί πρόταση και σε Ξενόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο.

Υπό το φόβο της FIFA για απαγόρευση μεταγραφών και ανανεώσεων και με το βλέμμα στο μέλλον στον Παναθηναϊκό τρέχουν και δεν φτάνουν.

Για αυτό πριν από λίγα 24ώρα κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης, για τρία χρόνια, στους Μπουζούκη, Ευαγγέλου και Μαυρομάτη ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα με τους Ξενόπουλοα και Τριανταφυλλόπουλο.

Δεν είναι βέβαια δεδομένο ότι και οι πέντε θα απαντήσουν θετικά στην πρόταση που τους έγινε από τον Παναθηναϊκό και οι πιθανότητες για τους δυο πρώτους είναι λιγοστές.

Να θυμίσουμε ότι ο μεν Μπουζούκης παίζει στον χώρο της μεσαίας γραμμής και έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα ενώ ο Ευαγγέλου αγωνίζεται ως αμυντικός και επίσης έχει παίξει με την πρώτη ομάδα.

Από εκεί και πέρα ο Ξενόπουλος παίζει ως γκολκίπερ και είναι ο βασικός πορτιέρο της Κ20 ενώ ο Μαυρομάτης αγωνίζεται και αυτός ως στόπερ και στα τελευταία ματς είναι ο αρχηγός της Κ20.

Όσο για τον Τριανταφυλλόπουλο είναι και αυτός κεντρικός αμυντικός αλλά τον τελευταίο χρόνο ήταν άτυχος καθώς υπέστη δυο ρήξεις χιαστών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ