ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσπάθεια να τα βρουν οι μέτοχοι

Προσπάθεια να τα βρουν οι μέτοχοι
INTIME SPORTS

Πληροφορίες θέλουν την πλευρά του Αδαμάντιου Πολέμη να ψάχνει τρόπο για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι όλοι οι μέτοχοι στην Γενική Συνέλευση της 9ης Μαρτίου. Νέα προσπάθεια για δάνειο.

Η UEFA δεν αστειεύεται, τουλάχιστον όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες, και όπως φάνηκε την Πέμπτη δεν δίστασε να τιμωρήσει Παναθηναϊκό και ΑΕΚ με αποκλεισμό από την Ευρώπη για ένα χρόνο συν ένα σημαντικό χρηματικό πρόστιμο.

Τα πράγματα ωστόσο μπορούν να αλλάξουν αν μέχρι τις 31 Μαρτίου οι δυο ομάδες τακτοποιήσουν τα οικονομικά τους και παρουσιάσουν ένα πλάνο εξυγίανσης στην UEFA.

Για τους πράσινους είναι αρκετά δύσκολα από τη στιγμή που η λύση με τους ξένους επενδυτές δεν προχωράει, ενώ οι μέτοχοι έχουν παρατήσει την ΠΑΕ λόγω των μεταξύ τους διαφωνιών.

Παρόλα αυτά η πλευρά του Αδαμάντιου Πολέμη προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα και να φέρει κοντά στη ΓΣ του Μαρτίου όλους τους μετόχους, έτσι ώστε να λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις και να μην τιμωρηθεί η ομάδα.

Το εγχείρημα φαίνεται δύσκολο, έως ακατόρθωτο, όμως είναι μία από τις λύσεις που πρέπει να εξετασθούν. Από εκεί και πέρα θα γίνει νέα προσπάθεια για να βγει δάνειο με λιγότερα χρήματα για να καλυφθούν οι τρύπες που έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο χρόνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ