ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσπάθεια για μία ακόμα μεταγραφή

Προσπάθεια για μία ακόμα μεταγραφή
Πράνιτς INTIME SPORTS

Τελειώνει την Δευτέρα η μεταγραφή του Ντάνιελ Πράνιτς στον Παναθηναϊκό με τους διοικούντες της ομάδας να κάνουν προσπάθεια για μία ακόμα προσθήκη

Ο Ντάνιελ Πράνιτς βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και δυο μέρες και μάλιστα την Κυριακή έκανε χαλαρή προπόνηση στο Κορωπί δείχνοντας θέληση για δουλειά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να επανέλθει πλήρως η φυσική του κατάσταση, όμως δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να βρεθεί στον πάγκο στο ματς με τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Ο Πράνιτς θα δώσει πολλές λύσεις στην αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού, μιας και αγωνίζεται ως αριστερός φουλ μπακ, ενώ αν χρειαστεί μπορεί να παίξει και ως αριστερός μέρος.

Μπορεί να μην σκοράρει συχνά (το τελευταίο του γκολ, σύμφωνα με το transfermarkt, ήταν το 2009 στο ματς Μπόχουμ - Μπάγερν 1-5), όμως έχει μοιράσει αρκετές ασίστ ειδικά τις σεζόν που ήταν βασικός σε Μπάγερν και Χίρενφεϊν.

Προσπάθεια για μία ακόμα μεταγραφή

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται απόψε (2/9) με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" να κάνουν προσπάθειας για μία ακόμα προσθήκη στην επιθετική γραμμή.

Πάντως ακόμα και αν περάσει η σημερινή μέρα, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου υπάρχουν λύσεις με ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι πριν τον Ιούλιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ