ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσφυγή ύψους 250.000 ευρώ κατέθεσε στον Παναθηναϊκό ο Ταυλαρίδης

Προσφυγή ύψους 250.000 ευρώ κατέθεσε στον Παναθηναϊκό ο Ταυλαρίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στάθης Ταυλαρίδης κατέθεσε προσφυγή σε βάρος του Παναθηναϊκού ζητώντας το ποσό των 250.000 ευρώ το οποίο αντιστοιχεί σε οφειλές, αλλά και το υπόλοιπο του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι.

Μετά τον Μάικλ Εσιέν ακόμα ένας παίκτης φτάνει στα άκρα τη σχέση του με τον Παναθηναϊκό μόνο που αυτή τη φορά πρόκειται για παίκτη ο οποίος ανήκει θεωρητικά στο πράσινο ρόστερ. Ο λόγος για τον Στάθη Ταυλαρίδη ο οποίος αν και "κομμένος" ανήκει στο δυναμικό του "τριφυλλιού".

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Goal" ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός κατέθεσε προσφυγή με την οποία αξιώνει ένα σημαντικό ποσό.

Για την ακρίβεια αυτό φτάνει και ξεπερνά τις 250.000 ευρώ. Γιατί όμως ζητά το συγκεκριμένο ποσό ο Ταυλαρίδης; Πρόκειται για χρήματα που αφορούν οφειλές τόσο ως προς τον ίδιο όσο και προς την εφορία, ενώ ζητά και το υπόλοιπο του συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη είναι δεδομένο ότι ο Στάθης Ταυλαρίδης θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις και με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ