ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προς πώληση ο Χουάνμα, αλλά με καλά λεφτά

Προς πώληση ο Χουάνμα, αλλά με καλά λεφτά

Ο αθλητικός διευθυντής της Νουμάνθια, Θέσαρ Παλάθιος, δήλωσε άγνοια για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι ο Χουάνμα παραχωρείται έναντι δελεαστικού τιμήματος.

Μετά τον Χουάνμα και τον ατζέντη του οι οποίοι δήλωσαν άγνοια για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, το ίδιο έπραξε και ο αθλητικός διευθυντής της Νουμάνθια, Θέσαρ Παλάθιος.

Μιλώντας με Ισπανούς δημοσιογράφους, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με εκπρόσωπο του Τριφυλλιού, ούτε έχει ενημέρωση ότι κάποιος στο πρόσφατο παρελθόν βρέθηκε στο γήπεδο ώστε να παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον 32χρονο στόπερ.

Γενικότερα, διαβεβαίωσε ότι καμία ομάδα δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Χουάνμα, κατά συνέπεια δεν μπορεί να τοποθετηθεί για το ζήτημα.

Πάντως, πρόσθεσε με νόημα ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ενδεκαδάτος στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και η Νουμάνθια θα συζητούσε την παραχώρηση του βασικού κεντρικού αμυντικού της μόνο έναντι ενός δελεαστικού χρηματικού ανταλλάγματος, αποφεύγοντας να μιλήσει με νούμερα.

Ο Χουάνμα δεσμεύεται με τη Νουμάνθια έως τον Ιούνιο του 2016, με τη χρονική διάρκεια να μπορεί να επεκταθεί υπό προϋποθέσεις για άλλη μία σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ