ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προς πώληση η φανέλα του Γουέμπλεϊ

Προς πώληση η φανέλα του Γουέμπλεϊ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έθεσε προς πώληση τη φανέλα που φορούσαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971.

Τη φανέλα που συνδέθηκε με το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία του Παναθηναϊκού, επανέφερε στην κυκλοφορία η ΠΑΕ. Ασφαλώς, πρόκειται για την εμφάνιση που φορούσαν οι έντεκα οι οποίοι έπαιξαν στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ, στην ήττα με 2-0 από τον Άγιαξ στις 2 Ιουνίου του 1971.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"H συλλεκτική εμφάνιση που φόρεσε η «χρυσή» ενδεκάδα του Παναθηναϊκού γράφοντας μοναδική Ιστορία, ζωντανεύει ξανά μέσα από μια μοναδική φανέλα ρέπλικα για κάθε φίλαθλο.

Φτιαγμένη ακολουθώντας την αυθεντική, χειροποίητη, τεχνοτροπία υφαντουργίας της εποχής, η φανέλα έχει πανομοιότυπη ραφή με την πρωτότυπη, ανάγλυφη ύφανση και το Τριφύλλι στην καρδιά, σαν κέντημα στο χέρι.

Κυκλοφορεί σε κουτί πολυτελείας και σε μεγέθη για μικρούς και μεγάλους.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ ΜΕ 31,90€".

Η φανέλα επανεμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στα πιο ιδανικά χέρια, του ποδοσφαιριστή ο οποίος τη δόξασε όσο κανένας άλλος, του Μίμη Δομαζο. Ο πρόεδρος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", Σπύρος Βλάχος την έκανε δώρο εκ μέρους της ΠΑΕ στον "στρατηγό", ανήμερα της παρουσίασης του βιβλίου του.

Προς πώληση η φανέλα του Γουέμπλεϊ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ