ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονήθηκε ο Σαριέγκι, στο διπλό ο Νίνης

Προπονήθηκε ο Σαριέγκι, στο διπλό ο Νίνης
INTIME SPORTS

Από το αεροδρόμιο στην Παιανία για προπόνηση οι "πράσινοι". Κανονικά ο Σαριέγκι, στο "διπλό" ο Νίνης. Αποφόρτιση ο Λέτο και θεραπεία ο Ρούντολφ.

Το διάστημα που διανύει ο Παναθηναϊκός αυτές τις δέκα μέρες δεν έχει καθόλου χρόνο για ξεκούραση. Οι παίκτες του Φερέιρα μετά το ματς της Κυριακής στα Γιάνννινα έχουν αυτό το εξ' αναβολής με την Δόξα Δράμας την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Η αποστολή του "τριφυλλιού" μετέβη κατευθείαν από το αεροδρόμιο στις εγκαταστάσεις της Παιανίας για προπόνηση, με τους "πράσινους" που αγωνίστηκαν στους "Ζωσιμάδες" έστω για 45 λεπτά να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Θεραπεία ο Ρούντολφ, χαμόγελα για Σαριέγκι και Νίνη

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν αρχικά το πρόγραμμα αποθεραπείας και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα. Ο Σεμπάστιαν Λέτο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Ρούντολφ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο Σωτήρης Νίνης προπονήθηκε ατομικά ενώ συμμετείχε για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και σε μέρος του προπονητικού διπλού σκορπώντας αισιοδοξία την τεχνική ηγεσία που ξέρει πως ο χρόνος της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους κυλάει αντίστροφα.

Στα ευχάριστα νέα και αυτό της επιστροφής του Σαριέγκι σε κανονικούς ρυθμούς με τον Βάσκο αμυντικό να ξεπερνάει πλήρως τον τραυματισμό του και πιθανότατα να βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Δόξα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ