ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονήθηκε ο Μπαϊράμι στον Παναθηναϊκό

Προπονήθηκε ο Μπαϊράμι στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ατομικό πρόγραμμα άρχισε ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη μέση. Στον τελευταίο κύκλο εξετάσεων για το κεφάλι του υποβλήθηκε ο Νίκος Μαρινάκης και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είναι απολύτως υγιής.

Πλώρη για να διαψεύσει τις ιατρικές εκτιμήσεις και να επιστρέψει νωρίτερα, έβαλε ο Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός εξτρέμ προπονήθηκε ατομικά τη Δευτέρα 18/11, για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη μέση την 1η Νοεμβρίου.

Ο Μπαϊράμι θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας και ταυτόχρονα, να μην επιβαρύνει τους σπονδύλους του. Ο Αναστασίου δεν πρόκειται να τον πιέσει και του διεμήνυσε να επανέλθει με νορμάλ ρυθμούς, ώστε να μην ρισκάρει το ενδεχόμενο υποτροπής.

Ο ίδιος ήταν χαρούμενος επειδή επανακάμπτει και με όσους συμπαίκτες του συναντήθηκε, έδειχνε κεφάτος και ορεξάτος. Πριν την επέμβαση, ο Μπαϊράμι έδειχνε φανερά ότι βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, γιατί δεν μπορούσε να αποδώσει αυτό που ήθελε. Πλέον όμως, είναι υγιής και αποφασισμένος για το come back...

Στην προπόνηση της Δευτέρας στο "Γεώργιος Καλαφάτης" οι ποδοσφαιριστές της ομάδας άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με δίτερμα με περιορισμούς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αποστολόπουλος, Κλωναρίδης, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς.

Από εκεί και πέρα, ο τελευταίος... ανοιχτός λογαριασμός του Νίκου Μαρινάκη με το χτύπημα στο κεφάλι που αποκόμισε από τη σύγκρουση με τον Κύργια στο παιχνίδι με τον Άρη, έκλεισε.

Ο Κρητικός αμυντικός δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας, διότι μετέβη στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο στο κεφάλι του. Σκοπός ήταν να διαπιστωθεί 9 μέρες μετά το χτύπημα, ότι όλα βαίνουν καλώς, όπως είχε φανεί στον πρώτο κύκλο εξετάσεων των εξετάσεων. Τα αποτελέσματα ήταν τα αναμενόμενα, ο ιατρός ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή ότι δεν έχει μείνει καμία "σκιά" από το χτύπημα και μπορεί να αγωνιστεί χωρίς να έχει φόβο.

Ο Μαρινάκης θα γυμναστεί χαλαρά το απόγευμα της Δευτέρας, για να μην χάσει τη μέρα και από την Τρίτη θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Υπολογίζεται κανονικά από τον Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ