ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονήθηκαν Σισέ και διεθνείς

Προπονήθηκαν Σισέ και διεθνείς
INTIME SPORTS

Με τον Τζιμπρίλ Σισέ να ξεπερνάει το πρόβλημα στο δικέφαλο και να είναι παρών και τους διεθνείς μετά τις πρωινές εξετάσεις να ξεκινούν πιο χαλαρά συνεχίστηκε η προετοιμασία των προπονήσεων στην Παιανία. Φιλικό και με την τοπική ομάδα στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους διεθνείς, οι οποίοι μετά τις εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας "πάτησαν" χορτάρι το απόγευμα της ίδιας μέρας και τέθηκαν στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τζιμπρίλ Σισέ που μετά το ξαφνικό πρόβλημα στο δικέφαλο την Κυριακή, επέστρεψε στις προπονήσεις την Δευτέρα.

Κυκλοφορία και δίτερμα

Στη πρωινή προπόνηση της Δευτέρας στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εκτέλεσαν ασκήσεις τεχνικής και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρείς ομάδες και έπαιξαν δίτερμα με περιορισμούς, εναλλάξ.

Το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε τρία γκρούπ, δίτερμα με περιορισμούς και ελεύθερο δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Λεοντίου λόγω πλήγματος στο πέλμα, ενώ ο Μαρσέλο Κάσας ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.


Εξετάσεις το πρωί, πιο χαλαρά το απόγευμα οι διεθνείς

Στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού τέθηκαν τόσο οι Έλληνες διεθνείς (Νίνης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος και Κοτσόλης) όσο και ο Σεντρίκ Καντέ. Κατά την διάρκεια του πρωινού προγράμματος υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις από τον γιατρό της ομάδας κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα και στη συνέχεια πέρασαν από εργομετρικά τεστ.

Επιπλέον, υποβλήθηκαν σε καρδιολογικό έλεγχο από τους καρδιολόγους κ.κ. Γιώργο Πολιτάκη και Δημήτρη Χατζή.

Το απόγευμα άπαντες εκτέλεσαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε παιχνίδι με μικρές εστίες δείχνοντας πως σιγά σιγά θα μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς για να είναι έτοιμοι από την στιγμή που η ομάδα θα πάει στην Αυστρία να είναι στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Χαλαρό "ξεμούδιασμα" που προσελκύει το Κίτσμπουελ

Τον ρόλο... φιλικού αγώνα θα έχει περισσότερο το "διπλό" προπόνησης και ξεμουδιάσματος για τον Παναθηναϊκό με την τοπική ομάδα του Κιτσμπούελ στην διάρκεια παραμονής του εκεί.

Αυτό το φιλικό με τους ερασιτέχνες Αυστριακούς όπως αναφέρει ιστοσελίδα της Αυστρίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουλίου.

Δηλαδή ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με την Λεχ Πόζναν στις 11 Ιουλίου και τη Σίβασπορ στις 15 Ιουλίου και προφανώς θα αγωνιστούν όσοι δεν παίξουν κόντρα στους Πολωνούς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ