ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπόνηση χωρίς Ζέκα και Σιμάο

Προπόνηση χωρίς Ζέκα και Σιμάο
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν σταματάει να μετράει απόντες. Πέρα από τους 7 διεθνείς που απουσιάζουν, η προπόνηση της Τρίτης διεξήχθη χωρίς τους Σιμάο και Ζέκα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ίωσης.

Μετά από το διήμερο ρεπό, παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στην Παιανία την Τρίτη (28/2) , όπου και ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Σε αυτό το πρόγραμμα συμμετείχε και ο Σεμπαστιάν Λέτο που ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, με τις πιθανότητες πάντως να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ να είναι ελάχιστες από τη στιγμή που έχει συμπληρώσει έναν μήνα μακριά από τις κανονικές προπονήσεις.

Αυτό όμως που ανησυχεί τον Φερέιρα είναι πως δεν είχε στη διάθεσή του την Τρίτη τους Σιμάο και Ζέκα, οι οποίοι απουσίασαν λόγω ίωσης.

Έτσι, οι απόντες στην Παιανία έφτασαν τους 9 στον αριθμό καθώς υπάρχουν και οι Σπυρόπουλος, Καρνέζης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος (Εθνική Ανδρών), Καπίνο και Μαυρίας (Εθνική Ελπίδων), οι οποίοι θα απέχουν από τις προπονήσεις της ομάδας μέχρι την Πέμπτη.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο Σιμάο θα λείψει τόσο από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όσο και από αυτό με τον ΟΦΗ (θα εκτίσει τις δύο αγωνιστικές ποινής του), με τον Φερέιρα να προτιμάει να τον έχει στη διάθεσή του για τα δύο "κολλητά" ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ