ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπόνηση με την πρώτη ομάδα για τον Εμβιτά

Προπόνηση με την πρώτη ομάδα για τον Εμβιτά
INTIME SPORTS

Ο Γιαν Εμβιτά προπονήθηκε την Παρασκευή το πρωί με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού προκειμένου να τον τσεκάρει και ο Αναστασίου. Στο ματς των Νέων θα αγωνιστεί το Σάββατο ο Χουχούμης.

Το παρών στην προπόνηση της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού έδωσε την Παρασκευή το πρωί ο Γιαν Εμβιτά. Ο Γάλλος αμυντικός ο οποίος ήρθε την Δευτέρα στην Ελλάδα, έπαιξε στο φιλικό των Νέων με τον Ολυμπιακό και μέχρι την Πέμπτη έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, πήρε μέρος την Παρασκευή στην προπόνηση της πρώτης ομάδας.

Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον Γιάννη Αναστασίου να τον τσεκάρει μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της πρώτης ομάδας και να τον δει και ο ίδιος καθώς απουσίαζε στο φιλικό.

Ο Εμβιτά θα προπονηθεί και το Σάββατο το πρωί με την πρώτη ομάδα και μένει να δούμε τι θα γίνει τώρα και αν θα συνεχίσει προπονήσεις ή αν θα αποχωρήσει και θα επιστρέψει ξανά η θα κοπεί τελείως.

Με τους Νέους ο Χουχούμης

Την ίδια ώρα και μετά από συζήτηση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών Γιάννη Σαμαρά με τον προπονητή της πρώτης ομάδας Γιάννη Αναστασίου αποφασίστηκε ο Διαμαντής Χουχούμης το Σάββατο να παίξει με την ομάδα των Νέων.

Οι ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι Νέοι οδήγησαν τον Σαμαρά στο να ζητήσει τον Χουχούμη και ο Αναστασίου από την στιγμή που δεν υπήρχε αγωνιστική για την πρώτη ομάδα έδωσε το "ΟΚ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ