ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προεδρικά μπράβο στον Μπεργκ

Προεδρικά μπράβο στον Μπεργκ
INTIME SPORTS

Ο Σουηδός επιθετικός δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Γιάννη Αλαφούζου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Ο Μάρκους Μπεργκ επέστρεψε μετά από 66 μέρες στην αγωνιστική δράση με έναν πραγματικά ονειρεμένο τρόπο. Στο 84ο λεπτό με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην γωνία της εστίας του Παναιτωλικού και ''σφράγισε'' την πρόκριση του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, όπως ήταν λογικό ο Σουηδός άσος αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας, τους συμπαίκτες του αλλά και από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ πήγε στα αποδυτήρια προκειμένου να συγχαρεί παίκτες και τεχνικό επιτελείο για τη νίκη που εξασφάλισε την πρόκριση στην ομάδα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος όταν βγήκε από την φυσούνα αντίκρισε τον Μπεργκ, τον πλησίασε και τον αγκάλιασε εκφράζοντάς του την ικανοποίησή του για την επανεμφάνισή του που συνδυάστηκε με γκολ και νίκη του Τριφυλλιού.

Αποθέωση και στα αποδυτήρια

Τα συγχαρητήρια και η αποθέωση για τον Σουηδό σκόρερ συνεχίστηκαν και στα πράσινα αποδυτήρια με όλους τους πράσινους αλλά και το τεχνικό επιτελείο να συγχαίρουν τον στραίκερ του τριφυλλιού τόσο για την εμφάνιση του και την επιστροφή του όσο φυσικά και για το πανέμορφο γκολ που σημείωσε.

Ο 28χρονος φορ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και το χαμόγελο δεν έφευγε από τα χείλη του ενώ και κατά την αποχώρηση από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας αποθεώθηκε από τον κόσμο που περίμενε υπομονετικά έξω από το "Απόστολος Νικολαϊδης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ