ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πράσινο" ενδιαφέρον για Βεϊνοβιτς

"Πράσινο" ενδιαφέρον για Βεϊνοβιτς

Ο Μάρκο Βεϊνόβιτς αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού. Υψηλό το κασέ του Ολλανδοσέρβου. Βγαίνουν σήμερα τα διαρκείας.

O Mάρκο Βεϊνοβιτς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και η περίπτωση του εξετάζεται, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday".

Ο 23χρονος μέσος έχει γεννηθεί στο Άμστερνταμ από Σέρβους γονείς και έχει περάσει επτά χρόνια από τις ακαδημίες του Άγιαξ. Πλην των ανδρών κλήθηκε σε όλες τις εθνικές ομάδες των "οράνιες".

Έχει ήδη απορρίψει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με την Χέρακλες στην οποία αγωνίζεται και αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό.

Μετά τις ακαδημίες του Άγιαξ ο Βεϊνοβιτς συνέχισε την καριέρα του στους νέους της Ουτρέχτης και μετέπειτα στην Αλκμάαρ, στην οποία έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο.

Το καλοκαίρι του 2009 μετακόμισε στην Χέρακλες. Την φετινή σεζόν είχε 25 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και έξι ασίστ. Ο Ολλανδοσέρβος μπορεί να αγωνιστεί ως δεύτερος αμυντικός χαφ αλλά και ως επιτελικός μέσος.

Το κασέ του θεωρείται μεγάλο και αποτελεί την πρώτη εναλλακτική λύση για τους "πράσινους" σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι περιπτώσεις των Καραγκούνη και Φάλκενμπουργκ.

Βγαίνουν τα διαρκείας

Σήμερα τίθενται στη διάθεση του κόσμου οι κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν. Οι τιμές ξεκινούν από 120 ευρώ τα συνδεσμιακά και υπάρχουν διαρκείας των 300 ευρώ, των 450 ευρώ, τον 850 ευρώ στη θύρα 10 και των 3.000 ευρώ, που θα είναι στα επίσημα.

Υπάρχουν ακόμα 170 διαρκείας των 10.000 ευρώ, που στόχος είναι να δοθούν σε επιχειρηματίες φίλους του Παναθηναϊκού.

Από χθες άρχισε η διάθεση των καρτών διαρκείας από την θύρα 13 και την ΠΑΛΕΦΙΠ στα 120 ευρώ συν 60 ευρώ η ετήσια συνδρομή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ