ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράσινη διαμαρτυρία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

Πράσινη διαμαρτυρία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού στα Χανιά πριν μεταβούν στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά διαμαρτυρήθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη της Κρήτης.

Οι αντιδράσεις των οργανωμένων φίλων του Παναθηναϊκού για το κλείσιμο της Θύρας 13 σε όλη την Ελλάδα συνεχίζονται. Η τελευταία εξ αυτών έγινε στα Χανιά και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Πλατανιά.

Το μεσημέρι της Κυριακής αρκετοί οπαδοί του τριφυλλιού συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά για να διαμαρτυρηθούν και από εκεί θα πήγαιναν με πορεία στο γήπεδο.

Οι φίλοι των πράσινων φώναξαν συνθήματα εις βάρος του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, αλλά και της πολιτείας ενώ είχαν και ένα πανό που είχε ως επίκεντρο τον Κοντονή.

Πράσινη διαμαρτυρία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

Το πανό των φίλων της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Εν τω μεταξύ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρήκαν συμπαραστάτες στην διαμαρτυρία τους και τους φίλους της ΑΕΚ που στην αναμέτρηση του αγώνα με την Βέροια σήκωσαν ένα πανό εις βάρος του Υφυπουργού αθλητισμού. Το πανό που βγήκε στο πέταλο της "Original" ανέφερε:

"Εσύ μιλάς για "βία" και εμείς για βιασμό κάτω τα χέρια από τα πέταλα και κάθε οπαδό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ