ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράνιτς: "Βάλε με να παίξω με τον ΠΑΣ"

Πράνιτς: "Βάλε με να παίξω με τον ΠΑΣ"
Πράνιτς Αναστασίου INTIME SPORTS

Έτοιμος να αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Ντάνιελ Πράνιτς κάτι που είπε στον Γιάννη Αναστασίου στο μεταξύ τους τετ α τετ.

Μία από τις πρώτες κινήσεις του Γιάννη Αναστασίου την Πέμπτη ήταν να συνομιλήσει με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να πληροφορηθεί πως αισθάνονται συναισθηματικά και σωματικά.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του βρέθηκε ο Ντανιέλ Πράνιτς, αφού ήταν ο πιο επιβαρυμένος, διότι αγωνίστηκε δύο σερί 90λεπτα με την Κροατία, ταξίδεψε μέχρι την Ισλανδία, διανύει μία προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία και το προηγούμενο καλοκαίρι δεν πραγματοποίησε ολοκληρωμένη προετοιμασία.

Από τους υπόλοιπους, ο Σίλντεφελντ και ο Καπίνο δεν έπαιξαν καθόλου, οι Καρέλης, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος αγωνίστηκαν μεν με την Εθνική Ελπίδων σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά πρόκειται για ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, οπότε η επιβάρυνση είναι μικρότερη, ενώ ο Ρισβάνης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

"Θέλω να παίξω"

Αυτό που ήταν ηλίου φαεινότερο με τον Ντανιέλ Πράνιτς ήταν ότι βρίσκεται στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση από την ημέρα που μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό. Η ανέλπιστη κλήση του στην Κροατία και η διπλή παρουσία του στην ενδεκάδα ως αριστερός μπακ, τόνωσαν την αυτοπεποίθηση του και του παρέχουν έξτρα κίνητρα για να δουλέψει και βελτιωθεί ακόμα περισσότερο μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο Κροάτης μεσοαμυντικός τόνισε στον προπονητή του ότι νιώθει πολύ καλά και ότι έχει μεγάλη όρεξη να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Στην ερώτηση του Αναστασίου αναφορικά με τη σωματική κόπωση του, ο Πράνιτς αναγνώρισε ότι τα δύο ματς με την Ισλανδία εξελίχτηκαν με γρήγορο ρυθμό, αλλά εκείνος ανταποκρίθηκε απόλυτα στις απαιτήσεις τους.

Κατόπιν, πρόσθεσε ότι έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα του και πως θέλει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στο "Απόστολος Νικολαΐδης". "Κόουτς, είμαι εντάξει και θέλω να παίξω και να βοηθήσω"ανέφερε ο Κροάτης και ικανοποίησε πλήρως τον τεχνικό του Τριφυλλιού για τη διάθεση που επιδεικνύει.

Μίλησε με όλους

Ο Ντανιέλ Πράνιτς ήταν η πιο ειδική περίπτωση από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, όμως ο Γιάννης Αναστασίου συνομίλησε με όλους, ώστε να ενημερωθεί για την κατάσταση τους. Άπαντες έθεσαν εαυτούς στην κρίση του προπονητή και τόνισαν ότι θέλουν να αγωνιστούν και να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Γεγονός ευχάριστο για τον Αναστασίου, αφού διαπιστώνει ότι διαθέτει ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν κίνητρα και όρεξη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ