ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράνιτς και... Κλωναρίδης

Πράνιτς και... Κλωναρίδης

Ξανά στο τραπέζι το όνομα του Βίκτωρα Κλωναρίδη σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Μαυρία στη Σάντερλαντ. Παραμένει διακαής πόθος ο Πράνιτς.

Το όνομα του Βίκτωρα Κλωναρίδη τίθεται εκ νέου στο τραπέζι ως αντικαταστάτης του Χάρη Μαυρία.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μαυρία στην Σάντερλαντ ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει ξανά να αποκτήσει τον 21χρονο μεσοεπιθετικό της Λιλ.

Σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί ο Κλωναρίδης δεν θα πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη να μην αποκτήσει άλλον παίκτη σε αυτή την θέση ο Παναθηναϊκός , αν και πολλά θα εξαρτηθούν και από την προσπάθεια απόκτησης του Πράνιτς, που παραμένει ο πρώτος στόχος των "πρασίνων".

Ο Κροάτης μπορεί να δώσει λύσεις σε περισσότερες από μία θέσεις και παραμένει ο διακαής πόθος του Νίκου Νταμπίζα και του Γιάννη Αναστασίου για την θέση του δημιουργικού μέσου.

Προς τον παρόν, στον Παναθηναϊκό περιμένουν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μαυρία στην Σάντερλαντ και μετά θα υπάρξει σύσκεψη των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού, προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή ενίσχυση της.

Ταυτόχρονα, τα χρήματα που θα πάρει ο Παναθηναϊκός από την πρώτη δόση του Μαυρία προσφέρουν μεγαλύτερη δυνατότητα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους Ντόλφινς για τον Ατζαγκούν, που βρίσκεται στην χώρα μας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ