ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράνιτς: "Δεν είπα πως θα φύγω"

Πράνιτς: "Δεν είπα πως θα φύγω"
Πράνιτς INTIME SPORTS

Με δηλώσεις του ο Ντάνιελ Πράνιτς ξεκαθάρισε πως δεν είπε ποτέ πως θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε και στον αποκλεισμό από την Σταντάρ.

"Πετύχαμε το γκολ που θέλαμε σχετικά νωρίς, αλλά στη συνέχεια χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να παραμένεις απόλυτα συγκεντρωμένος και να παίζεις έξυπνα. Για περίπου 80 λεπτά παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν καλύτερη ομάδα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά...", είπε αρχικά ο έμπειρος άσος στην Πράσινη και συνέχισε:

"Χάθηκε μια ευκαιρία. Δεν σκοράραμε στο εκτός έδρας αν και μπορούσαμε και αυτό στοιχίζει σε τέτοια παιχνίδια. Ο αντίπαλος με δύο ευκαιρίες κατάφερε να πετύχει δύο γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Πρέπει πλέον να κοιτάξουμε μπροστά και να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί έχουμε μπροστά μας τα play offs του Europa League".

Για το αν επηρεάστηκε ο Παναθηναϊκός από τον αποκλεισμό, είπε: "Όχι. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα της σεζόν. Ήταν ένα παιχνίδι. Έχουμε να κάνουμε πολλά τη φετινή σεζόν. Πήραμε ένα μάθημα".

Τέλος για το θέμα που τέθηκε το καλοκαίρι με τον ίδιο, τόνισε: "Ποτέ δεν είπα ότι θα φύγω. Το μόνο που είπα είναι ότι στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι πιθανά, γιατί αγωνιζόμουν στο Μουντιάλ. Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και έχω στο μυαλό μου μόνο το πώς θα παρουσιαστώ καλύτερος τη φετινή σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ