ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράνιτς: "Τέτοια παιχνίδια μια φορά το χρόνο"

Πράνιτς: "Τέτοια παιχνίδια μια φορά το χρόνο"
Πράνιτς INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Πράνιτς στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο υποστήριξε πως οι πράσινοι έχασαν ένα σωρό ευκαιρίες.

Ο Παναθηναϊκός έχασε ένα σωρό ευκαιρίες στο ματς με τον Πανιώνιο και δεν κατάφερε να φύγει νικητής από την Λεωφόρο σε ένα παιχνίδι που συμβαίνει μια φορά το χρόνο όπως υποστήριξε ο Ντάνιελ Πράνιτς με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA".

«Θα έπρεπε να πω κάτι έξυπνο, αλλά δεν μπορώ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Ήμασταν καλύτεροι και πιστεύω πως αξίζαμε τους τρεις βαθμούς σήμερα. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έμεινε πολύ νωρίς πίσω στηSuperleague:
«Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν. Φέτος ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα από ό,τι τις προηγούμενες δύο σεζόν μου εδώ, οι προσδοκίες ήταν υψηλότερες. Κάναμε όμως μία κακή αρχή κι αυτό είναι που έπαιξε βασικό ρόλο».

Για τον Αντρέα Στραματσόνι:
«Φαίνεται ότι αυτό που προσπαθεί να μας μεταλαμπαδεύσει είναι η αλλαγή νοοτροπίας. Κοιτάμε πως θα παίξουμε γρήγορα, αυτό κάναμε και σήμερα αλλά δεν σκοράραμε».

Για το εάν φάνηκε η απουσία του Καρέλη:
«Είναι δύσκολο να πω. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που το έδειξε και στο πρώτο του μας στο Βέλγιο. Όταν όμως δεις τους παίκτες που διαθέτει ο Παναθηναϊκός στην επίθεση, καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει πρόβλημα».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες:
«Ήταν ένα περίεργο ματς, είχαμε πολλές ευκαιρίες, τέτοια παιχνίδια συμβαίνουν μία φορά τον χρόνο».

Για την θέση που αποδίδει καλύτερα:
«Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό. Εγώ μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις, από εκεί και πέρα οι άλλοι θα αποφασίσουν για το που θα παίξω (μπακ ή εξτρέμ)».

Μπεργκ: "Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αρκετές φάσεις"

Ο Μάρκους Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα μίλησε και αυτός στην κάμερα του ΣΚΑΪ και στάθηκε και αυτός στη σωρεία των χαμένων ευκαιριών που είχαν οι πράσινοι:

"Η απάντηση είναι απλή, δεν είχαμε τη δυνατότητα να μετατρέψουμε τις ευκαιρίες σε γκολ, δεν είχαμε και την τύχη με το μέρος μας μερικές φορές μπορεί να χάσαμε την συγκέντρωση μας. Μπορεί να συμβεί αλλά σε αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικό να σκοράρεις κάποιο γκολ αλλά αυτό δεν έγινε εφικτό. Θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει κόντρα σε έναν αντίπαλο που έπαιζε κλειστά".

Εκτροχιάζει αυτό το αποτέλεσμα τον Παναθηναϊκό;
"Όχι δεν ανησυχούμε αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως σήμερα, που κάναμε καλό παιχνίδι, θα μπορούμε να παίρνουμε από εδώ και πέρα τους τρεις βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια".

Ο Αντρέα Στραματσόνι είπε ότι τον πιστεύει και ότι απλά σαν επιθετικός χρειάζεται ένα γκολ για να φορτσάρει;
"Το πιστεύω αυτό και κοιτάω να είμαι έτοιμος ώστε όταν θα έρθει η μπάλα να μπορώ να σκοράρω. Σήμερα δεν είχα κάποια καλή στιγμή. Σαν επιθετικός είναι σημαντικό να σκοράρω. Ελπίζω να μπορέσω σύντομα να βάλω γκολ αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει τα ματς η ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ