ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της Κ20 του Παναθηναϊκού

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της Κ20 του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με 23 παίκτες να βρίσκονται στο Κορωπί πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η πρώτη συγκέντρωση των Νέων του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να περνούν από εργομετρικά. Το Σάββατο η πρώτη προπόνηση.

Επιστροφή στα βάσανα για τους παίκτες της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού καθώς την Πέμπτη το πρωί υπήρξε η πρώτη συγκέντρωση στο "Γ. Καλαφάτης". Οι παίκτες του τριφυλλιού πέρασαν από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις ενώ οι εργομετρικές θα συνεχιστούν και την Παρασκευή.

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας Νέων του τριφυλλιού είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο το πρωί στο "Γ. Καλαφάτης" και καθημερινά οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν.

Στην πρώτη συγκέντρωση βρέθηκαν 23 ποδοσφαιριστές αλλά ακόμα το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί και ίσως υπάρξουν μια-δυο προσθαφαιρέσεις μέχρι τα μέσα της άλλης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα εκεί ήταν επτά παιδιά γεννημένα το 1997, οι Μαυρομάτης, Αγγελόπουλος, Χατζηγιοβάννης, Παπανικολάου, Τριανταφυλλόπουλος, Σερβιλάκης και Ανδρέου. Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Σιλβεστρίδης, Βασίλας (συνεχίζει σε κολέγιο της Αμερικής την καριέρα του), Λαμπίρης, Λάμπρου, Αγγελόπουλος Β., ενώ ερωτηματικό είναι η παρουσία ή μη στο ρόστερ της νέας σεζόν του Ξηρού.

Επίσης παρόντες 10 παίκτες γεννημένοι το 1998, οι Ξενόπουλος, Χαλκίδης, Ευαγγέλου, Βαλμάς, Σάμιος, Θεοχάρης, Μίγγος, Κουντουριώτης, Μπουζούκης και Πίσπας. Ενώ δεν συνεχίζουν στην ομάδα οι Αγασιώτης, Ζήκος, Οικονομόπουλος και Ντουσάι.

Τέλος μόλις έξι παιδιά γεννημένα το 1999, οι Ζερβόπουλος, Ντόκο, Αποστολάκης, Ξεπαπαδάκης, Δημήτρουλας και Μανιδάκης προωθήθηκαν από την Κ17 στην Κ20.

Σαμαράς και προετοιμασία

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, Γιάννης Σαμαράς, ήταν αυτός που υποδέχθηκε τους παίκτες του τριφυλλιού γνωστοποιώντας τους και το πρόγραμμα από εδώ και στο εξής και αναλαμβάνοντας με το καλημέρα κάποιες παραπάνω αρμοδιότητες και εντός των "αγωνιστικών χώρων".

Λίγες ώρες αργότερα στο "Γ. Καλαφάτης" βρέθηκε και ο Βαγγέλης Σάμιος με τους δυο προπονητές να μιλούν για αρκετή ώρα για τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας των Νέων.

Όπως γράψαμε η πρώτη προπόνηση θα γίνει το Σάββατο ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 12 Αυγούστου μακριά από την Αθήνα με τους πράσινους να οριστικοποιούν τις επόμενες μέρες το μέρος όπου θα απομονωθούν με στόχο την καλύτερη εκγύμναση τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ