ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πουλά όλες τις μετοχές ο Βαρδινογιαννης

Πουλά όλες τις μετοχές ο Βαρδινογιαννης
Βαρδινογιαννης INTIME SPORTS

Την απόφαση του να αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει λάβει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ο οποίος θα συμμετέχει με ποσοστό 30% στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι να βρει αγοραστή.

Διατεθειμένος να αποχωρήσει μία και καλή από τον Παναθηναϊκό είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου.

Ο ισχυρός άνδρας του "Τριφυλλιού" έχει κουραστεί με την κατάσταση που υπάρχει γύρω από την ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί ξανά στο μέλλον.

Όπως αναφέρει η Sportday ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δεν θέλει να παραχωρήσει μόνο το 25%, αλλά ολόκληρο το ποσοστό του που ανέρχεται στο 54%.

Μέχρι να συμβεί αυτό όμως δεν θα αφήσει στη μοίρα της την ομάδα και θα συμμετέχει κανονικά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με ποσοστό ύψους 30% όπως ακριβώς έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό.

Η απόφαση του δεν αλλάζει με τίποτα και πλέον έχει αρχίσει ένα κύκλος επαφών με ανθρώπους που μπορούν να αγοράσουν τον Παναθηναϊκό. Πότε και αν προχωρήσει η υπόθεση κανείς δεν γνωρίζει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ