ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πολλά χρόνια πίσω ο Παναθηναϊκός

Πολλά χρόνια πίσω ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Η κακή αγωνιστική περίοδος που διανύει ο Παναθηναϊκός έχει γυρίσει πίσω τους "πράσινους" 24 ολόκληρα χρόνια!

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη και το φετινό ξεκίνημα είναι το χειρότερο τα τελευταία 24 χρόνια. Την περίοδο 1988-89 με προπονητή τον Σουηδό Γκίντερ Μπένγκστον είχε μόλις 8 βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές με απολογισμό 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Η μία από τις δύο νίκες ήταν εναντίον του Ολυμπιακού με 2-1 στο ΟΑΚΑ. Στο τέλος της σεζόν είχε τερματίσει στην 3η θέση και είχε κατακτήσει το κύπελλο.

Ανάλογα κακό ξεκίνημα είχε και την σεζόν 1980-81 όταν ο Παναθηναϊκός είχε και πάλι 8 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια. Εκείνη την σεζόν είχε τερματίσει στην πέμπτη θέση.

Επίσης, τα 8 φετινά γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια είναι η δεύτερη χειρότερη επιθετική επίδοση της ομάδας στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Τα 6 γκολ που σημείωσαν οι "πράσινοι" την περίοδο 1986-87 είναι η μόνη χειρότερη επίθεση στα 34 χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Στα 15 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μόλις τέσσερις νίκες. Τελευταία νίκη ήταν επί της Ξάνθης με 2-1 στα "Πηγάδια".

Όσον αφορά τις πέντε ισοπαλίες που έχει φέρει ο Παναθηναϊκός στις 8 πρώτες αγωνιστικές αποτελούν ρεκόρ στην παρουσία του στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ