ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ποια είναι η κόρη του Βλάση Τσάκα και οι περιπέτειες του ίδιου

Ποια είναι η κόρη του Βλάση Τσάκα και οι περιπέτειες του ίδιου

Διαβάστε για την 19χρονη "τσαούσα" Αλεξάνδρα Τσάκα που μιλά στο twitter με 16χρονη πριγκιπέσα, αλλά και φοβερές ιστορίες από τις αραβικές χώρες του πατέρα της Βλάση, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει ψηφίσει Καραμανλή και Παπανδρέου, ενώ χαρακτήρισε "χαβαλέ" τον Αλ Σαούντ. Δείτε φωτογραφίες.

Πολλά έχουμε διαβάσει για τον Βλάση Τσάκα, όλους αυτούς τους μήνες, όμως δεν γνωρίζαμε τίποτα για την οικογένειά του, που είναι στην πρώτη γραμμή και βοηθά μάλιστα στην υπόθεση με τον Παναθηναϊκό.

Μέσα από το ένθετο "Real Life" της κυριακάτικης εφημερίδας "Realnews", είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την κόρη του Βλάση Τσάκα, Αλεξάνδρα, που ασχολείται ενεργά με τις δουλειές του πατέρα της, αλλά και να μάθουμε ενδιαφέρουσες ιστορίες από τις αραβικές χώρες.

Η 19χρονη Αλεξάνδρα, είναι φοιτήτρια στη Νομική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, όμως δεν χάνει την ευκαιρία να βοηθά τον πατέρα της όποτε την χρειάζεται. Όπως τονίζει μάλιστα, διαβάζει καθημερινά για τον Παναθηναϊκό και τον ενημερώνει για τα πάντα: "Αυτό που προέχει για μένα και την οικογένεια μου είναι ο Παναθηναϊκός. Κάνω όνειρα για το τριφύλλι. Είμαι τρελή με το ποδόσφαιρο".

Ποια είναι η κόρη του Βλάση Τσάκα και οι περιπέτειες του ίδιου

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα ο Βλάσης Τσάκας, η Αλεξάνδρα... " μιλάει σε καθημερινή βάση στο twitter με μια 16χρονη πριγκιπέσα και καταστρώνουν σχέδια για τον Παναθηναϊκό. Η πριγκιπέσα είναι κόρη ενός από τους επιχειρηματίες του fund και έχει πάρει κι εκείνη πολύ σοβαρά το θέμα".

Η 19χρονη πάντως φαίνεται πως έχει περισσότερο ηγετικές ικανότητες από την 24χρονη αδερφή της Ελένη, κάτι που δήλωσε και ο περήφανος μπαμπάς του: "Η Έλενα δούλεψε για λίγο ως νηπιαγωγός και τώρα ασχολείται με την τακτοποίηση της αλληλογραφίας μου. Ο αρχηγός, είναι η μικρή! Η "τσαούσα", με ιδιαίτερα φιλόδοξα σχέδια για τον Παναθηναϊκό".

Ποια είναι η κόρη του Βλάση Τσάκα και οι περιπέτειες του ίδιου

Από την πλευρά της, η Αλεξάνδρα τονίζει για τον πατέρα της: "Είναι τόσο δυναμικός όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε! Το λέγειν του είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα. Ίσως γιατί ήθελε να γίνει δικηγόρος και να μιλάει πολύ". Οι αδυναμίες του Βλάση Τσάκα δεν κρύβονται όπως παραδέχεται η μικρή του κόρη: "Δεν μου χαλάει χατίρι! Μου έχει μεγάλη αδυναμία. Και στην αδερφή μου, φυσικά".

Τα πολυτελή αυτοκίνητα και το σπίτι στην Καβάλα

Και πάμε τώρα στον... Βλάση Τσάκα και τον ξεχωριστό του χαρακτήρα. Ο εκπρόσωπος των υποψήφιων επενδυτών, τη στιγμή της συνέντευξης στην "Real Life", είπε σ' έναν νεαρό που του ζήτησε να μετακινήσει την Mercedes του: "Πάρε, αγόρι μου, τα κλειδιά της Mercedes. Άσ'τα κι επάνω, άμα θες". Τρεις Mercedes και ένα τζιπ στην Κρήτη για το κτήμα με τις ελιές".

Ο Κρητικός μάνατζερ, πηγαίνει 5-6 μέρες το μήνα στην Καβάλα, αφού είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της γυναίκας του, Αναστασίας και μένει σ' ένα διαμέρισμα με τέσσερις κρεβατοκάμαρες και πάρκινγκ 100 τ.μ., όπου έχει εκεί μέσα όλα του τα αυτοκίνητα.

"Έπρεπε να κάνω σόου, να ψαρώσουν όλοι"

"Η αμφισβήτησή μου αποδεικνύει γιατί έφτασε η Ελλάδα εδώ που έφτασε. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας τύπος από το πουθενά, δίχως κουστούμι, δίχως πούρο, Mercedes ή φουσκωτούς και αρχίζει η αμφισβήτηση. Αν έκανα σόου και πουλούσα μούρη, θα ψάρωναν όλοι", λέει χαρακτηριστικά για τα όσα έχει ακούσει κατά καιρούς από τα ΜΜΕ, ενώ μας παρουσιάζει ιστορίες από τις αραβικές χώρες: "Σκεφτείτε τις προάλλες ήμασταν με μια παρέα στο Ντουμπάι και ήλθε ο Σεΐχης Σαούντ Αλ Χαλιφά, ένας από τους ισχυρότερους στα Εμιράτα, δίχως μπράβους, δίχως τυμπανοκοκρουσίες, μόνος και κάθισε μαζί μας. Οι Άραβες είναι απρόβλεπτοι και χαλαροί, αργοί.

"Χαβαλές ο Αλ Σαούντ αλλά δεν κάνει"

Ιλ Σαλάχ" (έχει ο Θεός), συνηθίζουν να λένε. Ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ είναι καλό παιδί, ωραίος, χαβαλές, αλλά δεν είναι για μπίζνες! Τώρα με ένα νέο fund ετοιμαζόμαστε για την επόμενη κίνηση για τον Παναθηναϊκό.

Τον περασμένο μήνα ήμουν με τον φίλο μου τον σεΐχη Φαχάτ και με πήρε με το καινούργιο του αυτοκίνητο, μια πανάκριβη Porsche με 460 άλογα και κάναμε τη διαδρομή Ντουμπάι-Άμπου Ντάμπι σε μια ώρα.

"Ψήφισα Καραμανλή και Παπανδρέου"

Όσο για την πολιτική, ο Βλάσης Τσάκας δεν διστάζει να δηλώσει: " Είμαι πολιτικοποιημένος, όχι κομματικοποιημένος. Ψηφίζω πάντα. Στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα Παπανδρέου, ενώ πιο πριν είχα ψηφίσει Καραμανλή. Τι να πει κανείς..."

*Οι φωτογραφίες όπως και η συνέντευξη είναι από την "Real Life"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ