ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Ιμπάρμπο"

"Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Ιμπάρμπο"

Ο Αντρέα Στραματσόνι συναντήθηκε στο Μιλάνο με τον πρόεδρο της Κάλιαρι, Τζιουλίνι και βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Κολομβιανού επιθετικού στον Παναθηναϊκό.

Εν αναμονή παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, σύμφωνα με την αναφορά της ιταλικής ιστοσελίδας "tuttomercatoweb"! Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ, ο Αντρέα Στραματσόνι συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κάλιαρι, Τζιουλίνι και απέχουν ελάχιστα από τη συμφωνία για τον Ιταλό επιθετικό.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο Μιλάνο την Παρασκευή (17/6) και διαπραγματεύτηκαν τις λεπτομέρειες της μεταγραφής. Απομένουν λεπτομέρειες για την οριστική διευθέτηση της και σύμφωνα με την αναφορά, ο Ιμπάρμπο ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Αθήνα!

Απομένει η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην είδηση, ώστε να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί... Πάντως, ο εν λόγω δημοσιογράφος του "tuttomercatoweb" διατηρεί επικοινωνία με το περιβάλλον του Αντρέα Στραματσόνι και έχει προσωπική πληροφόρηση για τις κινήσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού...

Στο μεταξύ, τη μεταγραφή προανήγγειλε ο γενικός διευθυντής της Ατλέτικο Νασιονάλ, Βίκτορ Μαρουλάντα, στην ενημέρωση προς τους ρεπόρτερ. "Με τους όρους που μας θέτουν οι Ιταλοί στη διαπραγμάτευση, εκτιμώ ότι δεν θα συνεχίσει σε μας. Ξέρουμε ότι το πιο πιθανό είναι να πάει στην Ελλάδα" ήταν η ατάκα του Μαρουλάντα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ