ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πληρωμές και δάνειο για να παίξει στην Ευρώπη

Πληρωμές και δάνειο για να παίξει στην Ευρώπη
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Τρίτη εξόφλησε κάποιες υποχρεώσεις της προς τρίτους, την Τετάρτη θα μπουν χρήματα και στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών ενώ οι άνθρωποι του Τριφυλλιού αναμένεται να υπογράψουν δάνειο με την Τράπεζα Πειραιώς.

Οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό και στη προσπάθεια που κάνουν οι πράσινοι για να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση της ΕΠΟ για συμμετοχή στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης σεζόν.

Στην διάρκεια της Τρίτης και με τα λεφτά που είχε εκταμιεύσει ο Γιάννης Αλαφούζος αλλά και αυτά τα οποία μπήκαν στα πράσινα ταμεία από την Πειραιώς μετά από τις διευκολύνσεις με την προπληρωμή της επιταγής από τη Λάτσιο για την πώληση του Σισέ, αλλά και την εξαργύρωση μέρους της εγγυητικής επιταγής ξεκίνησαν οι πρώτες πληρωμές.

Πληρωμές που είχαν να κάνουν κυρίως με τρίτους. Όμάδες στις οποίες οφείλει ο Παναθηναϊκός, ενώ την Τετάρτη το πρωί αναμένεται να κατατεθούν και στους λογαριασμούς των παικτών τα χρήματα που τους οφείλονται μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2011 έτσι ώστε το Τριφύλλι να έχει εξοφλήσει τα 4,2 εκ. ευρώ που απαιτούντα.

Παράλληλα όμως οι πράσινοι σύμφωνα με πληροφορίες την Τετάρτη (30/5) το πρωί θα πάρουν δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς, ύψους 5,0 εκ. ευρώ για το businnes-plan που έχει συμπεριλάβει στο φάκελο του ο Παναθηναϊκός. .

Η υπογραφή του συμβολαίου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και τράπεζα Πειραιώς θα γίνει το πρωί της Τετάρτης, προκειμένου το έγγραφο να παρουσιαστεί στην ΕΠΟ το μεσημέρι και να καταστεί βιώσιμο το πλάνο βιωσιμότητας.

Το δάνειο δεν πρόκειται να εκταμιευθεί άμεσα, ούτε να χρησιμοποιηθεί σε άλλες δραστηριότητες του Τριφυλλιού. Η χρήση του είναι συγκεκριμένη και υπολογίζεται για την φερεγγυότητα του πλάνου βιωσιμότητας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ