ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να παίζει έτσι"

"Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να παίζει έτσι"
INTIME SPORTS

Δεν υπάρχει δικαιολογία για την ισοπαλία σύμφωνα με τον Αντρέ Πίντο που σημείωσε ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Τι δήλωσαν Μπαραμπαρούσης, Φερέιρα.

Αρχικά ο Πίντο αναφερόμενος στον αγώνα είπε: "Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να παίζει έτσι και να φέρνει ένα τέτοιο αποτέλεσμα εντός έδρας. Δεν γίνεται να παίζουμε έτσι. Ο Παναθηναϊκός δεν γίνεται να έχει τέτοια εικόνα".

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε μετά την αποβολή είπε: "Η φιλοσοφία του Παναθηναϊκού είναι να ελέγχει το παιχνίδι και να είναι επιθετική ομάδα. Μετά την αποβολή γίναμε πιο επιθετικοί. Θα έπρεπε να είχαμε μπει έτσι από την αρχή. Ότι έγινε έγινε... Κοιτάμε παρακάτω".

Για το εάν υπήρξε κούραση δήλωσε: "Είχαμε να παίξουμε πολλούς αγώνες σε λίγες μέρες. Αυτό για τον Παναθηναϊκό δεν αποτελεί δικαιολογία. Φέραμε μία ισοπαλία και κοιτάμε παρακάτω".

Για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος: "Ακόμα είναι αρχή του Πρωταθλήματος έχουμε μπροστά μας πολλούς αγώνες. Το βασικό είναι ότι πρέπει να κερδίζουμε. Σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς και ελπίζω στον επόμενο αγώνα να πάρουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για το Πρωτάθλημα".

Μπαρμπαρούσης: "Δεν υπάρχει η δικαιολογία της κούρασης"

Αρχικά ο Κώστας Μπαρμπαρούσης αναφέρθηκε στην αποβολή του Κώστα Κατσουράνη: "Υπήρξαν λεπτομέρειες καθοριστικές για το αποτέλεσμα. Ένας από τους ρόλους που έχει ο αρχηγός μιας ομάδας, είναι να μιλά στον διαιτητή. Δεν ξέρω τι είπε ο Κατσουράνης στον ρέφερι, αλλά δεν νομίζω ότι άξιζε την κόκκινη κάρτα"

Για το εάν υπήρχε κούραση: "Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία την κούραση από το ματς με τη Μάλαγα. Είμαστε επαγγελματίες και αυτή είναι η δουλειά μας. Οφείλουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα και πρέπει στο διάστημα της διακοπής να βελτιωθούμε στους τομείς που παρουσιάζουμε προβλήματα"

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: "Υπάρχει η διακοπή και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Θέλουμε να βελτιωθούμε ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας στη συνέχεια"

Για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ: "Είναι ένας δύσκολος όμιλος. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό".

Φερέιρα: "Κούραση και αποβολή"

Διαβάστε τα όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στην συνδρομητική τηλεόραση:

"Η ομάδα ήταν πάρα πολύ κουρασμένη. Το τέρμα που δεχτήκαμε στις καθυστερήσεις μας δημιούργησε προβλήματα. Η αποβολή έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ο αντίπαλος κλείστηκε στην άμυνα του, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό το ματς πρέπει να μας γίνει παράδειγμα για το μέλλον. Δεν πρέπει να παίξουμε ξανά έτσι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ