ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιέζει τον Παναθηναϊκό ο δήμος Αθηναίων

Πιέζει τον Παναθηναϊκό ο δήμος Αθηναίων
Παναθηναϊκός γήπεδο

Ο δήμος Αθηναίων θέλει να αποφύγει τυχόν αποζημίωση στον Παναθηναϊκό και πιέζει έτσι ώστε να προχωρήσει η διπλή ανάπλαση.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να βρίσκεται στο προσκήνιο το ιδιοκτησιακό κομμάτι του Παναθηναϊκού, ειδικά μετά την ψήφιση του νέου νομοσχεδίου, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει.

Παρόλα αυτά το θέμα το γηπέδου έρχεται ξανά στο προσκήνιο με τον δήμο Αθηναίων να πιέζει προς πάσα κατεύθυνση για τη διπλή ανάπλαση.

Απώτερος στόχος του Δημάρχου, Γιώργου Καμίνη και των συνεργατών του, είναι η απόφυγη της καταβολής της μεγάλης αποζημίωσης που προβλέπεται στη σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών. Στους όρους της, αναφέρεται ρητά ότι σε περίπτωση που τα έργα διακοπούν με υπαιτιότητα του Δήμου για διάστημα μεγαλύτερο των 12 μηνών (συμπληρώθηκαν 24...), τότε ο Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα να την καταγγείλει, κάτι που έχει πράξει

Από εδώ και στο εξής λοιπόν θα ακολουθήσει επιθετική πολιτική απέναντι στον Παναθηναϊκό, με σκοπό να μεταφέρει την ευθύνη για τη μη υλοποίηση του έργου. Είναι σαφές ότι με τη μέχρι τώρα στάση του και ανεξάρτητα από την κατάσταση που επικρατεί στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Τριφυλλιού, πως ο Δήμαρχος Αθηναίων ποτέ δεν είδε με θέρμη τη Διπλή Ανάπλαση και την κατασκευή γηπέδου στο Βοτανικό.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ από τα Prasinanea.gr

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ