ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιέζει Σίλντενφελντ η Μπορντό

Πιέζει Σίλντενφελντ η Μπορντό
INTIME SPORTS

Οι Γάλλοι έχουν μπει πολύ γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του Κροάτη άσου και είναι διατεθειμένοι για να τον δελεάσουν να του προσφέρουν τα διπλάσια χρήματα από όσα παίρνει στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να ξεκινήσει συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Μπεργκ, Νάνο, Καρέλη, Δώνη και Σίλντενφελντ με τα δυο τελευταία όμως να είναι ουσιαστικά αυτά που καίνε το τριφύλλι καθώς ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι.

Και αν σε ότι έχει να κάνει με τον Δώνη όλα δείχνουν πως θα υπάρξει συμφωνία και σχετικά άμεσα κιόλας τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα με την περίπτωση του Κροάτη αμυντικού.

Και αυτό γιατί η Μπορντό έχει μπει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης του και γνωρίζοντας πως το καλοκαίρι δεν θα χρειαστεί να δαπανήσει χρήματα για να τον κάνει δικό της, μιας και θα είναι ελεύθερος, είναι διατεθειμένη να σπρώξει αρκετά χρήματα στα πόδια του διεθνή αμυντικού.

Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την Γαλλία κάνουν λόγο ακόμα και για διπλασιασμό των αποδοχών του Κροάτη σε σχέση με τα όσα παίρνει στο τριφύλλι και ίσως και ακόμα περισσότερα μιας και τον θεωρούν την ιδανική λύση για τα μετόπισθεν.

Ο "Σίφο" βέβαια ο οποίος περνάει εκπληκτικά στην Ελλάδα, έχει βρει τον παράδεισο του αλλά και της οικογένειας του, θα ήθελε να συνεχίσει να παίζει στον Παναθηναϊκό και να παραμείνει στην χώρα μας αρκεί να τον ικανοποιεί και η πρόταση που θα του γίνει από το τριφύλλι.

Ο Κροάτης και ο εκπρόσωπος του θα περιμένουν βέβαια να δουν και την πρόταση του Παναθηναϊκού, να την πάρουν στα χέρια τους και να ζυγίσουν τα υπέρ και τα κατά πριν πάρουν την τελική τους απόφαση.

Το θέμα όμως είναι πως οι Γάλλοι είναι διατεθειμένοι να πιέσουν όσο περισσότερο μπορούν τον Σίλντενφελντ για να αποσπάσουν το "ναι" από τις πρώτες κιόλας μέρες του Γενάρη όπου και θα μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Κάτι το οποίο φυσικά θα επιδιώξει και το τριφύλλι στην προσπάθεια του να κόψει τις ορέξεις τόσο των Γάλλων όσο και των έτερων επίδοξων μνηστήρων.

Η πρώτη επαφή

Την άλλη εβδομάδα τώρα θα ξεκινήσουν όπως γράψαμε και οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Μπεργκ, Νάνο, Καρέλη και Δώνη με τον Λεωνίδα Βόκολο να έχει ήδη κάνει μια πρώτη επαφή με τους εκπροσώπους και των τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Με κάποιους όπως τους μάνατζερ του Σουηδού φορ έχει κλειστεί ήδη το ραντεβού ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ώρα και με τους επόμενους.

Το θετικό από αυτή την πρώτη επαφή που έχει γίνει είναι πως με όλους συζητάει πάνω στην ίδια υπάρχουσα βάση που είχε γίνει με τον Νίκο Νταμπίζα και για όλες τις ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό υπάρχει αισιοδοξία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ