ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιέζει για να γυρίσει στην Ελλάδα ο Αμπέντ

Πιέζει για να γυρίσει στην Ελλάδα ο Αμπέντ

Ο Μεντί Αμπέντ έμεινε για μία ακόμα φορά εκτός 18άδας σε αγώνα της Νιούκαστλ και εμφανίζεται πλέον αποφασισμένος να "κυνηγήσει" την επιστροφή του στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό.

Κάθε μέρα που περνάει ο Μεντί Αμπέντ μετανιώνει ολοένα και περισσότερο την αδράνεια που έδειξε το περασμένο καλοκαίρι, μένοντας στις υποσχέσεις του Αλαν Πάρντιου πως θα έχει ρόλο στο ροτέισον της Νιούκαστλ τη φετινή σεζόν.

Ο Αλγερινός μέσος έμεινε εκτός αποστολής και από την αναμέτρηση των "καρακάξων" με τη Χαλ για την 5η αγωνιστική της Premier League (2-2) κι αυτή όπως φαίνεται ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ''Goal'', ο Αμπέντ επικοινώνησε το Σάββατο με τον εκπρόσωπό του και του ζήτησε να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες ώστε τον Ιανουάριο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

''Βρες τον τρόπο για να γυρίσω στον Παναθηναϊκό, διότι εδώ δεν υπάρχει πλέον μέλλον...'' ήταν τα λόγια του 22χρονου μέσου, ο οποίος μετράει φέτος μόλις ένα 90λεπτο κόντρα στην Τζίλιγχαμ για το Λιγκ Καπ και μια 90λεπτη συμμετοχή με την U21 της Νιούκαστλ την περασμένη Δευτέρα κόντρα στη Γουλβς (2-1).

Στην προ τριών εβδομάδων επαφή που είχε ο Νίκος Νταμπίζας με τον Πάρντιου εξασφάλισε το ''Οk'' του Άγγλου τεχνικού να έχει ο Παναθηναϊκός τον πρώτο λόγο για τον Αμπέντ τον Ιανουάριο, εάν δεν πάρει χρόνο συμμετοχής. Πλέον είναι δεδομένο ότι και η πλευρά του παίκτη θα πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Από το περιβάλλον του Αλγερινού μέσου προκύπτει έντονος εκνευρισμός από τον τρόπο με τον οποίο έχει αντιμετωπιστεί έως τώρα από τον Άλαν Πάρντιου και τους συνεργάτες του. Ειδικά από τη στιγμή που έπαιξε σε όλα τα φιλικά και ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας έδειξε πως τον υπολόγιζε για να του δώσει παιχνίδια στην πρώτη ομάδα.

Το θέμα της επιστροφής του 22χρονου φαίνεται πως θα ''τρέξει'' πλέον με καλύτερες προϋποθέσεις για τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι "πράσινοι" θα κινηθούν για απευθείας αγορά ή δανεισμό με οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ