ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιέζει την Νιούκαστλ ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τους Άγγλους

GILLINGHAM, UNITED KINGDOM - AUGUST 26:  Bradley Dack of Gillingham tackles Mehdi Abeid of Newcastle United during the Capital One Cup second round match between Gillingham and Newcastle United at Priestfield Stadium on August 26, 2014 in Gillingham, United Kingdom.  (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
Αμπέντ GETTY IMAGES

Ιστοσελίδα στην Αγγλία που ασχολείται με θέματα της Νιούκαστλ αναφέρει πως το τριφύλλι έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και θέλει άμεση απάντηση από τους "ανθρακωρύχους" για την παραχώρηση του Αλγερινού μέσου.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αμπέντ και αυτό που μένει είναι να αποσπάσει και το ναι της Νιούκαστλ στην πρόταση που έχει γίνει από το τριφύλλι.

Ιστοσελίδα στην Αγγλία που ασχολείται κυρίως με θέματα των "ανθρακωρύχων" υποστηρίζει πως το τριφύλλι πιέζει την διοίκηση της ομάδας για μια άμεση απάντηση έχοντας καταθέσει επίσημη πρόταση.

Σε εκείνο το σημείο επικαλείται πηγές από την Ελλάδα τονίζοντας ότι η πρόταση αυτή είναι κοντά στις 300.000 λίρες και σημειώνει ότι η Νιούκαστλ εδώ και ένα μήνα που μάχεται για την παραμονή έχει κόψει κάθε διαπραγμάτευση.

Και αυτό γιατί δεν γνωρίζει το μέλλον της και κυρίως σε ποια κατηγορία θα παίζει την επόμενη σεζόν. Κάτι το οποίο θα έχει σημασία σχετικά με τις ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών όπως ο Τέιλορ ή ο Γκουτιέρεζ.

Στο σχετικό άρθρο μάλιστα υπάρχει και η αναφορά πως η Νιούκαστλ θα ήθελε περισσότερα χρήματα για έναν παίκτη που φέτος έχει παίξει 16 παιχνίδια στην Premier League ενώ στέκεται και στο γεγονός ότι ο νυν τεχνικός της ομάδας Τζον Κάρβερ δεν δείχνει να τον υπολογίζει αρκετά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ