ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πηγαίνει στην προετοιμασία ο Δώνης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Χρήστος Δώνης θα κριθεί στην Ολλανδία από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος θα αποφασίσει για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Την ευκαιρία να διεκδικήσει τη θέση του στο ρόστερ του Παναθηναϊκού θα έχει ο Χρήστος Δώνης, στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Παρά τις αρχικές σκέψεις για επέκταση του συμβολαίου του νεαρού χαφ μέχρι τον Ιούνιο του 2020, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Αντίθετα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα του δώσει τη δυνατότητα να παραμείνει στην ομάδα και εφόσον τον πείσει, τότε θα εξεταστεί εκ νέου η προοπτική να επεκταθεί η συνεργασία με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Δώνης θα προπονείται με τον Παναθηναϊκό τουλάχιστον μέχρι τον γ’ προκριματικό του Europa League και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά. Εφόσον δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει, πιθανώς θα δηλωθεί και στη λίστα της UEFA.

Για την περίπτωση του θα συνυπολογιστεί το γεγονός πως καταλαμβάνει θέση γηγενούς, που δεν διαθέτει πολλούς ο Παναθηναϊκός, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από την έκβαση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Εάν δεν προκύψει η απαιτούμενη ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, οι πιθανότητες παραμονής του Δώνη θα αυξηθούν.

Αντίθετα, εάν ο Ουζουνίδης δεν πειστεί ότι ο Δώνης είναι χρήσιμος για τη νέα σεζόν, τότε το πιθανότερο είναι ότι θα εισηγηθεί τη λύση του συμβολαίου του. Μία κατάληξη που προτιμά και ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ώστε να βρει κάτι μόνιμο για τη συνέχεια της καριέρας του, από τη στιγμή που δεν θα είναι στον Παναθηναϊκό.

ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Ο Νίκος Μαρινάκης συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές του και περιμένει ενημέρωση από τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ακόμα δεν έχει λάβει νεότερα και θα κάνει υπομονή για λίγες μέρες, προτού ασχοληθεί με άλλες προτάσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι επιθυμεί να συνεχίσει στο Τριφύλλι και το έχει συζητήσει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο έτερος ακραίος από την ακαδημία του Παναθηναϊκού, ο Διαμαντής Χουχούμης, έχει ενημερωθεί ότι είναι καλύτερο να βρει ομάδα. Πάντως, αναμένεται να είναι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας και ανάλογα με τις ανάγκες, ίσως κληθεί να βοηθήσει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ