ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς: "Παίζουμε πολύ καλύτερα από την ημέρα που ήρθα"

Πέτριτς: "Παίζουμε πολύ καλύτερα από την ημέρα που ήρθα"
INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς βλέπει τον Παναθηναϊκό να αποδίδει πολύ καλύτερα από τον Γενάρη και όταν ήρθε στο τριφύλλι και σημειώνει πως η θέληση και η δίψα των νέων παιδιών μπορεί να τους δώσει το Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κάτι που ο Μλάντεν Πέτριτς χαρακτήρισε ως μεγάλο επίτευγμα. Ο Κροάτης άσος που αγώνα με τον αγώνα είναι ολοένα και καλύτερος σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στάθηκε στην βελτίωση συνολικά της ομάδας, μίλησε για τα σημεία κλειδιά του αγώνα ενώ αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την παρουσία του στον πρόσφατο ημιτελικό:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μεγάλη επιτυχία να φτάνεις στον τελικό και τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Ποιο ήταν το σημείο κλειδί του σημερινού αγώνα;
«Το σημείο κλειδί; Νομίζω δυο καταστάσεις. Αρχικά το 1-0 για εμάς το οποίο μας έστελνε σίγουρα στην παράταση και δεν έπρεπε να πιέζουμε συνέχεια και φυσικά το δεύτερο γκολ. Αυτό νομίζω τους έριξε την ψυχολογία και μετά από αυτό ήταν εύκολο για εμάς να χτυπήσουμε με αντεπιθέσεις γιατί έπρεπε να ανοιχτούν και πετύχαμε το τρίτο γκολ».

Ο Παναθηναϊκός είναι στον τελικό, έχουμε μπροστά μας δέκα μέρες, θα είσαι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση;
«Όπως είπα και την άλλη φορά, δεν αισθάνομαι άσχημα νοιώθω καλά όπως ένοιωσα και σήμερα. Τώρα έχω ακόμα δέκα μέρες μπροστά μου για έξτρα προπόνηση και θα δούμε τι θα γίνει».

Ο Παναθηναϊκός έτρεχε μέχρι το τελευταίο λεπτό της παράτασης το θεωρείς και αυτό ως ένα πολύ σημαντικό στοιχείο;
«Ναι σίγουρα η φυσική κατάσταση της ομάδας είναι πολύ σημαντική. Είδατε ότι τρέξαμε πάρα πολύ σήμερα, κυνηγήσαμε και παλέψαμε για κάθε μπάλα».

Πιστεύεις ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι σου;
«Έτσι λέτε; Όχι νομίζω ότι στο ματς με τον Λεβαδειακό τα πήγα καλύτερα γιατί ήμουν σε περισσότερες καταστάσεις με την μπάλα στα πόδια. Και σήμερα καλά ήταν αλλά σίγουρα μπορώ και καλύτερα».

Είστε μια ομάδα με πολλά νεαρά παιδιά και αρκετοί εξ αυτών θα διεκδικήσουν πρώτη φορά ένα τρόπαιο; «Νομίζω είναι μεγάλο επίτευγμα ότι έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής. Το καλό πράγμα είναι ότι βλέπεις την θέληση να φτάσουν κάπου αυτά τα νεαρά παιδιά. Θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στον τρόπο που έπαιζε η ομάδα τον Ιανουάριο όταν ήρθα και τώρα.

Η ομάδα παίζει πολύ καλύτερα και αυτό σίγουρα είναι ένα κομμάτι που αναλογεί στον προπονητή. Επίσης βλέπω ότι τα νεαρά παιδιά είναι πρόθυμα να μάθουν και πιστεύω ότι αν η ομάδα μείνει συγκεντρωμένη μπορεί να τα καταφέρει".

Ο κόσμος έκανε "sold out" στο ματς με τον ΟΦΗ, ένα σχόλιο;
“Ήταν εκπληκτικό, εκπληκτικό. Συνέχεια όλοι οι παίκτες μιλάνε για την παρουσία του κόσμου και λένε ότι έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους. Εγώ ποτέ δεν έχω πει κάτι τέτοιο αλλά σήμερα πρέπει να πεις ειλικρινά ότι ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα και όλοι ξέρουν ότι όταν έχεις τον κόσμο να σε υποστηρίζει αυτό πάντα σε βοηθάει”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ