ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς: "Το είπα για αστείο..."

Πέτριτς: "Το είπα για αστείο..."
INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς σχολίασε τη δήλωση που έκανε ο ίδιος για το τέλος της καριέρας του, αναφέρθηκε στην άδεια Λεωφόρο και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η δήλωση του Μλάντεν Πέτριτς σε γερμανικό μέσο ενημέρωσης περί ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό ή ολοκλήρωσης της καριέρας του, προκάλεσε ποικίλα σχόλια στους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Με νεότερη τοποθέτηση του σε συνέντευξη του στη Nova, ο Κροάτης επιθετικός διευκρίνισε ότι το εννοούσε ως αστείο και εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι δεν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ακόμα, ο Πέτριτς εξέφρασε την ευχή του να βελτιωθεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μλάντεν Πέτριτς στην κάμερα της Nova:

Θα ήθελες να κάνεις ένα σχόλιο για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

"Δεν θέλω να επεκταθώ. Είναι ντροπή για όλους. Κανένας δεν κερδίζει κάτι με όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Είναι ντροπή να παίζουμε χωρίς φιλάθλους. Ελπίζω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα και θα γίνουν καλύτερα. Αλλά θα δούμε".

Αντιμετωπίζετε τον ΠΑΟΚ, προέρχεστε από τη νίκη από τον Ολυμπιακό, έστω και αν μεσολάβησε η διακοπή. Μπορείτε να συνεχίσετε το σερί;

"Ελπίζω. Δείξαμε τον τελευταίο καιρό ότι παίζουμε καλά, ειδικά εντός έδρας. Είναι δύσκολο να μας νικήσουν. Δεν έχουμε τη βοήθεια των οπαδών μας, είναι μεγάλη διαφορά, αλλά θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε το σερί μας".

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο ποδοσφαιριστής είναι όπως ο ηθοποιός, χρειάζεται τους οπαδούς να τον δουν. Έχεις παίξει χωρίς τον κόσμο, αλλά τώρα θα παίξεις σε ντέρμπι. Θα είναι διαφορετική η προετοιμασία ψυχολογικά;

"Δεν θα αλλάξει κάτι στην προετοιμασία. Η διαφορά είναι πριν τη σέντρα. Όταν θα κάνουμε τη βόλτα και θα δούμε ότι είναι άδειο. Αλλά πρέπει να πιεστούμε, να προσαρμοστούμε και να συμπεριφερθούμε σαν να είναι γεμάτο".

Πιστεύεις ότι ακόμα υπάρχουν ελπίδες για τον τίτλο;

"Ήταν δύσκολο πριν την τιμωρία, τώρα είναι ακόμα δυσκολότερο. Για εμάς δεν άλλαξε κάτι. Δεν είναι στο χέρι μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να συγκεντρωθούμε και μετά θα δούμε εάν οι αντίπαλοι μας θα χάσουν βαθμούς".

Πριν δύο ημέρες μίλησες σε μία γερμανική εφημερίδα και δήλωσες ότι σκέφτεσαι να σταματήσεις το ποδόσφαιρο; Ισχύει κάτι τέτοιο;

"Ήταν μια συνέντευξη που έδωσα σε μια γερμανική εφημερίδα και με ρώτησαν τι θα κάνω αν ο Παναθηναϊκός δεν μου προσφέρει νέο συμβόλαιο. Και απάντησα πως ίσως σταματήσω, γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω. Ήταν περισσότερο ως αστείο, όμως δεν θα είχα πρόβλημα να σταματήσω το καλοκαίρι. Είμαι χαρούμενος για όσο μπορώ να αγωνίζομαι και είμαι αρκετά σίγουρος πως θα συνεχίσω. Νομίζω πως όλοι γνωρίζουν ότι έχουμε αρχίσει να μιλάμε και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ