ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς ο πιο δραστήριος στην επίθεση

Πέτριτς ο πιο δραστήριος στην επίθεση
Πέτριτς INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και αυτό δεν φαίνεται μόνο στο γήπεδο, αλλά και στη στατιστική, αφού ο 34άχρονος άσος είναι ο πιο ενεργός παίκτης στην επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός αν και έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος, μείωσε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό, διατηρώντας έτσι τις ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει κλέψει την παράσταση τη φετινή περίοδο για τους πράσινους είναι ο Μλάντεν Πέτριτς.

Ο 34άχρονος Κροάτης είναι ο πιο δραστήριος επιθετικός του "τριφυλλιού" και αυτό μπορούμε να το διαπιστώσουμε με τη βοήθεια των αριθμών.

Με λένε Πέτριτς και τα κάνω όλα

Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, ο Πέτριτς πέμπτος στη σχετική λίστα με τους παίκτες που έχουν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής και πρώτος (μαζί με άλλους 4) σε συμμετοχές. Αυτά όσον αφορά την... ποσότητα. Πάμε και στην ποιότητα.

Ο Πέτριτς είναι δεύτερος σκόρερ με 7 γκολ (μαζί με τον Καρέλη), έχει τα περισσότερα σουτ εντός πεδιάς ( 30), είναι δεύτερος στα σουτ εκτός ( 18), έχει πάρει τις πιο πολλές κεφαλιές σε σχέση με τους επιθετικούς ( 10) και τέλος είναι δεύτερος σε ασίστ (μαζί με Κλωναρίδη και Πράνιτς).

Αναλυτικά...

Χρόνος: Ζέκα ( 1988), Στιλ ( 1895), Σίλντενφελντ ( 1850), Πράνιτς ( 1695), Πέτριτς ( 1599), Λαγός ( 1512)

Αγώνες: Πέτριτς, Λαγός, Καρέλης, Ζέκα 22

Γκολ: Καρέλης ( 9), Μπεργκ, Πέτριτς 7

Σουτ εντός: Πέτριτς 30, Καρέλης 29, Μπεργκ 25

Σουτ εκτός: Πράνιτς 24, Πέτριτς 18, Καρέλης 13

Κεφαλίες: Σίλντενφελντ 13, Πέτριτς 10

Ασίστ: Νάνο 4, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Πράνιτς 3

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ