ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς: "Να έχουμε την ίδια απόδοση πιο συχνά"

Πέτριτς: "Να έχουμε την ίδια απόδοση πιο συχνά"
INTIME SPORTS

Συγκέντρωση ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού, την Τετάρτη κόντρα στο Λεβαδειακό, ζήτησε ο Κροάτης επιθετικός του "τριφυλλιού", Μλάντεν Πέτριτς.

Ο Μλάντεν Πέτριτς αναγνώρισε την καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Εργοτέλη και την καλή συνεργασία με Μάρκους Μπεργκ και Βίκτωρα Κλωναρίδη, ωστόσο ζήτησε συγκέντρωση ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί κόντρα στο Λεβαδειακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κροάτης επιθετικός:

"Ήταν μια φανταστική εμφάνιση, πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Φυσικά στο δεύτερο μέρος δεν παίξαμε όπως στο πρώτο αλλά όταν νικάς με 5-0 σκέφτεσαι ήδη το επόμενο παιχνίδι. Ήταν μια καλή νίκη αλλά πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Τετάρτης".

Κάνατε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο ή το καλύτερο;
"Νομίζω ότι ήταν σίγουρα ένα από τα καλύτερα. Το απόλαυσα πάρα πολύ. Όχι μόνο εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου. Το απολαύσαμε γιατί κάναμε πολλά πράγματα καλά. Σίγουρα πάντα υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που μπορείς να βελτιώσεις αλλά μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι από την εμφάνιση μας".

Εσύ έδινες ασίστ και ο Μπεργκ σκόραρε, συνεργασία από τα παλιά, από την κοινή σας παρουσία στο Αμβούργο;
"Ναι ήταν πολύ όμορφα. Περιμέναμε πολύ καιρό καιρό για αυτό. Σε κάποια παιχνίδια ήταν κοντά αλλά σήμερα ήταν πολύ καλά".

Εν γένει βέβαια είχες καλή παρουσία και συνεργασία και με τον Κλωναρίδη και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες σου; "Ναι με το παιχνίδι μου είμαι ευχαριστημένος. Όταν παίζω πίσω από τους επιθετικούς είναι το πιο σημαντικό να τροφοδοτώ τους επιθετικούς με καλές μπαλιές και σήμερα μπόρεσα να το κάνω".

Τώρα την Τετάρτη σας περιμένει το ματς με τον Λεβαδειακό και στον πρώτο γύρο είχατε πετάξει δυο βαθμούς. Θέλετε τη νίκη που θα σημαίνει και τη ρεβάνς;
"Ρεβάνς; Αυτό το παιχνίδι έχει περάσει. Δεν κοιτάμε πίσω. Σημαντικό για εμάς είναι να κοιτάμε μπροστά και μετά από μια τέτοια νίκη να δείξουμε ότι δεν ήταν απλά μια εμφάνιση σε ένα ματς αλλά να συνεχίσουμε και να δείξουμε ότι είμαστε ικανοί να έχουμε την ίδια απόδοση πιο συχνά".

Στο Κύπελλο θα βρείτε μπροστά σας την Ξάνθη, μια δυνατή ομάδα;
"Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος αλλά ας μιλήσουμε για αυτό το παιχνίδι όταν έρθει η ώρα"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ