ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς: "Έχω δώσει το λόγο μου και μένω στον Παναθηναϊκό"

Πέτριτς: "Έχω δώσει το λόγο μου και μένω στον Παναθηναϊκό"
Πέτριτς

Ο Μλάντεν Πέτριτς επιβεβαίωσε ο ίδιος με δηλώσεις του τη δεδομένη συμφωνία και παραμονή του στον Παναθηναϊκό για έναν ακόμη χρόνο.

Παναθηναϊκός και Πέτριτς έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν μαζί για έναν ακόμη χρόνο αλλά ακόμα οι υπογραφές δεν έχουν πέσει, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες μέρες και με την άφιξη του μάνατζερ του Κροάτη ποδοσφαιριστή.

Η συμφωνία όμως είναι δεδομένη και δεν αλλάζει με τον Πέτριτς να έχει δώσει τον λόγο του και να κλείνει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό όπως δήλωσε και ο Κροάτης άσος μιλώντας σε γερμανική ιστοσελίδα.

Ο Κροάτης κλήθηκε αρχικά να σχολιάσει την φετινή πορεία του Αμβούργου και εν συνεχεία ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι έχει δώσει τον λόγο του και θα μείνει στο τριφύλλι και σκέφτεται να κλείσει την καριέρα του στους πράσινους.

Οι δηλώσεις του Πέτρις έγιναν στην ιστοσελίδα www.goal.de με τον Κροάτη να σημειώνει σχετικά με ερώτηση που του έγινε για το αν είχε προτάσεις να επιστρέψει στην Κροατία και να τελειώσει την καριέρα του στην πατρίδα του: "Έχω δώσει τον λόγο μου στον Παναθηναϊκό και παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχω υπογράψει το συμβόλαιο μου είναι σίγουρο ότι θα μείνει στον Παναθηναϊκό".

Μάλιστα ο 34χρονος Κροάτης υποστήριξε πως αυτό θα είναι και το τελευταίο του συμβόλαιο λέγοντας: "Είμαι στα 34 και θα υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο το οποίο θα είναι και το τελευταίο με άλλες λέξεις. Θα ολοκληρώσω την καριέρα μου με την φανέλα του Παναθηναϊκού".

Σε ότι αφορά την πορεία του Αμβούργου που την φετινή σεζόν πάει από το κακό στο χειρότερο είπε: "Πριν από τρεις εβδομάδες ήμουν στο Αμβούργο για το ματς προς τιμήν του Γιάρολιμ και ήταν λυπηρό να βλέπω τι συμβαίνει. Όχι μόνο οι οπαδοί του Αμβούργου αλλά γενικά οι φίλαθλοι στην πόλη καθώς το μέγεθος του κλαμπ είναι τεράστιο".

Ο άσος του Παναθηναϊκού ευχήθηκε μάλιστα να καταφέρει τελικά στο τέλος το Αμβούργο να σωθεί και να παραμείνει στην κατηγορία ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η πρώην ομάδα του Πέτριτς είναι η μοναδική ομάδα στην Budesliga που δεν έχει πέσει ποτέ στην δεύτερη κατηγορία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ