ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς: "Δεν παίζαμε σαν ομάδα για ένα διάστημα"

Πέτριτς: "Δεν παίζαμε σαν ομάδα για ένα διάστημα"
INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς αναδείχτηκε σε MVP του αγώνα με τον Παναιτωλικό και στις δηλώσεις του στάθηκε στις επιθετικές δυνατότητες που έδειξαν οι πράσινοι.

Πραγματοποίησε ένα πολύ καλό παιχνίδι, σκόραρε δυο τέρματα και η ψηφοφορία για τον MVP ολοκληρώθηκε πριν τις καθυστερήσεις του αγώνα όπου ο Αμπέντ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Οπότε ο Μλάντεν Πέτριτς ήταν αυτός που ανακηρύχθηκε σε πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού και μίλησε στις κάμερες μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Κροάτης έκανε λόγο για ένα ασυνήθιστο ματς με τέσσερα γκολ σε 16 λεπτά, αναφέρθηκε στον ρόλο του, μίλησε για την αλλαγή του συστήματος ενώ απάντησε και σε σχετική ερώτηση για το γιατί το τριφύλλι έμεινε τόσο πίσω από την κορυφή:

"Είναι ασυνήθιστο να βλέπεις τέσσερα γκολ μόλις στο πρώτο μισάωρο ενός αγώνα. Έγινε ένα σπάνιο, πολύ γρήγορο ματς. Μετά το 0-1 ισοφαρίσαμε γρήγορα και ακολούθησε αυτό το παιχνίδι».

Αναφορικά με τον ρόλο του:
«Αυτό που κάνω τα τελευταία χρόνια, το έκανα και σήμερα. Γίνομαι αποδέκτης της τελευταίας μπαλιάς και την διαχειρίζομαι. Έκανα αυτό που συνηθίζω να κάνω».

Για το αν το σύστημα του Στραματσόνι είναι καλύτερο από το προηγούμενο:
«Το μέλλον θα το δείξει αυτό. Δεν γίνονται πάντα όλα όπως τα θέλουμε. Οι αλλαγές στην ομάδα είναι λογικές. Σήμερα δείξαμε ότι επιθετικά υπάρχουν δυνατότητες, θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει περισσότερα γκολ».

Για το γιατί ο Παναθηναϊκός έχει μείνει τόσο πίσω από την κορυφή:
«Δεν παίζαμε σαν ομάδα για ένα διάστημα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, χάσαμε και κάποιους αγώνες που δεν θα έπρεπε. Υπήρξε και το αποτέλεσμα με την Καμπάλα που έπαιξε μεγάλο ρόλο. Κανείς δεν ήταν χαρούμενος μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ήταν κάτι που επηρέασε όλη την ομάδα».

Κλωναρίδης: "Σημαντική η αντίδραση μας μετά από μια ήττα"

Από την πλευρά του ο Βίκτωρ Κλωναρίδης μιλώντας στη "NOVA" είπε πως οι πράσινοι κρατάνε τη νίκη και φυσικά δεν θέλουν να σκέφτονται τα δυο εύκολα γκολ που δέχτηκαν:

Τι μένει και τι δεν θα ήθελες να δεις ξανά;
"Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι και ήταν σημαντικό μετά την ήττα από τον Πανθρακικό και μια δύσκολη περίοδο, δείξαμε καλή αντίδραση. Επίσης πετύχαμε τέσσερα γκολ και αυτό ήταν σημαντικό. Σίγουρα τα εύκολα γκολ που δεχτήκαμε δεν μας άρεσε. Η άμυνα ξεκινάει από εμάς τους επιθετικούς, δεχτήκαμε εύκολα γκολ. Μπορούμε να βελτιωθούμε και να βελτιωθεί όλη η ομάδα".

Πως προσδοκάς να μπει το 2016 για τον Παναθηναϊκό;
"Έχουμε αφήσει πίσω μας το 2015 που δεν ήταν μια καλή χρονιά για εμάς. Κοιτάμε το 2016 και κοιτάμε τι καλύτερο μπορούμε να καταφέρουμε παιχνίδι με παιχνίδι".

Η υγεία για σένα που έχεις ταλαιπωρηθεί είναι το νούμερο ένα ζητούμενο;
"Ναι στο ποδόσφαιρο αν δεν είσαι υγιής δεν μπορείς να παίζεις και να έχεις καλή απόδοση και να κάνεις προπονήσεις".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ