ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέταξε για Ολλανδία ο Παναθηναϊκός

Πέταξε για Ολλανδία ο Παναθηναϊκός

Αναχώρησε το πρωί της Τρίτης η αποστολή του Παναθηναϊκού με τελικό προορισμό το Όστερμπεκ της Ολλανδίας όπου και θα πραγματοποιηθεί το τελικό στάδιο της προετοιμασίας. (VIDEOS)

Η καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού ουσιαστικά τώρα ξεκινά. Το πρωί της Τρίτης η αποστολή των πράσινων πέταξε για Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το Τριφύλλι θα μεταβεί στο Ντίσελντορφ και από εκεί οδικώς θα φτάσει στο Όστερμπεκ όπου και θα παραμείνει για την προετοιμασία του.

Οι πράσινοι έφτασαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" περίπου μία ώρα πριν την πτήση τους με πάρα πολλά νέα πρόσωπα. Από τους 17 ποδοσφαιριστές οι Ζέκα, Καρνέζης και ο Μπαϊράμι ήταν με διαφορά οι μεγαλύτεροι ηλικιακά αφού οι 12 από αυτούς που θα πάνε στην Ολλανδία προέρχονται από τις ακαδημίες του Συλλόγου.

Μάλιστα, οι περισσότεροι από τους νέους έδειχναν αρκετά "ψαρωμένοι" αφού μόνο οι Ρισβάνης και Αναστασόπουλος ήταν αυτοί που έκαναν μια βόλτα. Μαζί με την αποστολή ταξίδεψε και ο Δημήτρης Σαραβάκος, ενώ στο αεροδρόμιο οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είχαν και μία τυχαία συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα.

Ο παλαίμαχος άσος και πρώην στέλεχος της πράσινης ΠΑΕ έγινε αντιληπτός από τους κ.κ. Παπαβασίλειου, Σαραβάκο και Κουλουμέντα οι οποίοι είχαν ένα σύντομο τετ α τετ μαζί του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ