ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Περιμένει τη FIFA ο Παναθηναϊκός

Περιμένει τη FIFA ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr για τη στάση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ως προς τις εξελίξεις στην ΕΠΟ και για τον Αριστείδη Καμάρα, ο οποίος συμμετέχει στην κίνηση του Βίκτορα Μητρόπουλου.

Οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ραγδαίες και το κυριότερο, απρόβλεπτες... Η δικαίωση της προσφυγής του Βίκτορα Μητρόπουλου από το Διαιτητικό Δικαστήριο και ο ορισμός προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ, ανέτρεψε τους σχεδιασμούς της κυβερνώσας και της αντιπολιτευόμενης παράταξης.

Εξυπακούεται πως στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα, όμως δεν πρόκειται να τοποθετηθούν στην παρούσα φάση. Κυρίως, διότι αναμένουν την παρέμβαση της FIFA, που μπορεί να δρομολογήσει νέες καταστάσεις.

Σαφέστατα, οι απόψεις που έχουν εκφραστεί κατά καιρούς από τους διοικούντες την ΠΑΕ για τα πρόσωπα που έχουν - σύμφωνα με την εκτίμηση της - βλάψει το ποδόσφαιρο, δεν αλλάζουν. Θεωρούν ότι δεν πρέπει να έχουν ρόλο στην "επόμενη μέρα" και θα το διεκδικήσουν σθεναρά.

Περαιτέρω, εξακολουθούν να στηρίζουν το συνδυασμό του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλη Γραμμένου και αναμένουν την οριστικοποίηση των εκλογών στην Ομοσπονδία. Μέχρι τότε, δεν πρόκειται να σχολιάσουν κάτι άλλο, που να μην σχετίζεται με τη Superleague και την ομάδα.

Λειτουργεί αυτοβούλως ο Καμάρας

Μέλος της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ ορίστηκε ο Αριστείδης Καμάρας, ο οποίος έχει προσωπική σχέση με τον Γιάννη Αλαφούζο και εμπλέκεται στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία". Η σύνδεση δημιουργεί συνειρμούς αναφορικά με την εμπλοκή της ΠΑΕ στην κίνηση του Βίκτορα Μητρόπουλου...

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί. Ο Αριστείδης Καμάρας γνωρίζεται με τον Βίκτορα Μητρόπουλο από την ομάδα του Γουέμπλεϊ και συμμετέχει στην πρωτοβουλία αυτοβούλως και χωρίς να εκπροσωπεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μάλιστα, ο σπουδαίος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής προσέφερε τις νομικές γνώσεις του για την κατάρτιση της προσφυγής που κατατέθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

Διαβάστε ακόμα:

Κοντονής: "Προσωρινή διοίκηση μακράς πνοής"
Κουτσοκούμνης: "Έχω στείλει την έκθεση μου, Παρασκευή αποφασίζει η FIFA"
Τα σενάρια για την ΕΠΟ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ