ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Περίεργη η διαδικασία της ΕΕΑ" λένε στον Παναθηναϊκό

"Περίεργη η διαδικασία της ΕΕΑ" λένε στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Από τον Παναθηναϊκό υποστήριζαν πως ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκε η ΕΕΑ αναφορικά με τα πρόστιμα των ΠΑΕ προκαλεί πολλές απορίες.

Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν αποφασίσει ακόμα με ποιο τρόπο θα κινηθούν νομικά κατά της απόφαση της ΕΕΑ και του πρόστιμου 260.000 εις βάρος των πράσινων.

Με το που έγινε γνωστή η απόφαση άρχισαν να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και να προσπαθούν να δουν ποια θα είναι η καλύτερη δυνατή λύση.

Αυτό που σημείωναν πάντως είναι πως ποτέ κανείς στον κόσμο δεν δικάστηκε και δεν τιμωρήθηκε χωρίς να κληθεί πρώτα σε απολογία.

Όπως δηλαδή έγινε τώρα με την ΕΕΑ και τις τιμωρείς όλων των ΠΑΕ. Μάλιστα όπως σημείωναν από την πράσινη ΠΑΕ υπάρχει και ειδική διάταξη με βάση την οποία έπρεπε να κληθούν για να δώσουν εξηγήσεις για τους λόγους για τους οποίους δεν κατέθεσαν την εγγυητική επιστολή.

Μάλιστα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σημείωναν: "Είναι αξιοπερίεργο και προκαλεί πολλά ερωτηματικά και απορίες ότι παρά το γεγονός ότι υπάρχει ειδική διάταξη η επιτροπή αποφάσισε χωρίς να ενημερώσει καμία από τις ΠΑΕ που τιμωρήθηκαν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ