ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέντε ματς σε τρεις εβδομάδες

Πέντε ματς σε τρεις εβδομάδες
Αναστασίου INTIME SPORTS

Φορτωμένο πρόγραμμα περιμένει τον Παναθηναϊκό τις επόμενες τρεις εβδομάδες, αφού έχει τέσσερα δύσκολα ματς για το πρωτάθλημα κι ένα για το Κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει εκμεταλλευτεί μέχρι στιγμής το, θεωρητικά όπως αποδείχθηκε, εύκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να μετρά 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα με Παναιτωλικό, Πανιώνιο και Βέροια αντίστοιχα.

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι και το ξεκίνημα του Οκτώβρη υπάρχουν παιχνίδια με πολλές παγίδες για τους πράσινους που θα πρέπει να μαζέψουν αρκετούς βαθμούς τις επόμενες αγωνιστικές.

Το παράδοξο για τον Παναθηναϊκό είναι πως τα αμέσως τρία επόμενα ματς είναι με ομάδες της Κρήτης. Όλα τα λεφτά, όπως λέμε, είναι ο αγώνας της Κυριακής απέναντι στον αήττητο Πλατανιά στα Χανιά.

Οι πράσινοι θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού σε περίπτωση ήττας θα ξεκινήσει μεγάλη μουρμούρα από πολύ νωρίς που μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική στη συνέχεια.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον επικίνδυνο ΟΦΗ, που θα έχει έτοιμους τους Λαμπρόπουλο, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλη (έλειψαν αρκετά και αυτό φάνηκε), ενώ λίγες ημέρες αργότερα ακολουθεί το ματς με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο στη Λεωφόρο (από τους πιο δύσκολους αντιπάλους σε σχέση με τις άλλες ομάδες).

Το πρόγραμμα των τριών εβδομάδων κλείνει με τα πρώτα "ντέρμπι". Τέλος του μήνα το "τριφύλλι" παίζει με τον Αστέρα εντός, ενώ στη συνέχεια θα πάει στην Τούμπα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Όπως καταλαβαίνετε τα αποτελέσματα με Πλατανιά και ΟΦΗ θα κρίνουν πολλά για κάποιους παίκτες, τον προπονητή και φυσικά για τους στόχους των πράσινων στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Πλατανιάς - Παναθηναϊκός (15/ 9 - 20:30) 4η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ (21/9 - 20:30) 5η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - Εργοτέλης (25-26/9) Κύπελλο Ελλάδας

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης (29/9 20:30) 6η αγωνιστικής

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (6/9 20:30) 7η αγωνιστική

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ