ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Παρών" και ο Σαριέγκι στον Παναθηναϊκό

"Παρών" και ο Σαριέγκι στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γιόσου Σαριέγκι προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς την Τετάρτη και τέθηκε στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μία ευχάριστη είδηση περίμενε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον Γιόσου Σαριέγκι να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων μετά το ατομικό που έκανε την Τρίτη

Έτσι, ο Βάσκος κεντρικός αμυντικός, όπως όλα δείχνουν, θα είναι κανονικά στη διάθεση του Φερέιρα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Από εκεί και πέρα ο τεχνικός του Τριφυλλιού έριξε το βάρος του στην κυκλοφορία της μπάλας. Αναλυτικά το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε δύο γκρούπ, δίτερμα και παιχνίδι σε μικρές εστίες.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Πορτογάλος τεχνικός παρακολούθησε την προπόνηση από το μπουθ που υπάρχει δίπλα στο γήπεδο και δεν πάτησε τον αγωνιστικό χώρο ενώ δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές του.

Κάτι που έχει επαναλάβει και άλλες φορές στο παρελθόν ο 65χρονος τεχνικός θέλοντας να αποφορτίσει για λίγο το κλίμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ